Φρίκη στην Αμαλιάδα: Ηλικιωμένη κατήγγειλε άνδρα για κτηνοβασία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Φρίκη στην Αμαλιάδα: Ηλικιωμένη κατήγγειλε άνδρα για κτηνοβασία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σοκάρει η καταγγελία μίας ηλικιωμένης από την Αμαλιάδα που, όπως είπε στην αστυνομία, αντίκρισε έναν άνδρα να έχει εισέλθει στην περιουσία της και να προσπαθεί να ασελγήσει ερωτικά στα τρία σκυλιά που της κρατούν συντροφιά, προκαλώντας της την ίδια στιγμή και φόβο για την ίδια της τη ζωή.

Όπως τόνισε η 77χρονη στο «Patrisnews.gr», ο άνθρωπος αυτός κακοποιεί ζώα βραδινές ώρες και μάλιστα μάρτυρες τέτοιων πράξεων είναι και οι γείτονές της που τον είδαν να παρενοχλεί τα σκυλιά της. Σημείωσε δε πως εξαιτίας έργων στην περιοχή που έχουν καταστρέψει τις περιφράξεις στην περιουσία της εδώ και περίπου 3-4 μήνες, δίνουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο αυτό να μπορεί να εισέρχεται στο χώρο και να προσπαθεί να ολοκληρώσει τις «αρρωστημένες ορέξεις» του.

«Με έβρισε χυδαία και πήγε να με χτυπήσει»

Μάλιστα, η 77χρονη γυναίκα αναφέρθηκε στο πρώτο περιστατικό που έγινε πριν λίγες ημέρες στις 00:40, όταν η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε ότι κάτι γινόταν και βγήκε έξω. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με τον άνθρωπο αυτό και όταν του είπε να φύγει από τα σκυλιά του, αυτός την έβρισε και κινήθηκε να τη χτυπήσει αλλά τράπηκε σε φυγή. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, με τους γείτονες κατά την επιστροφή τους από γιορτή να τον αντικρίζουν να κυνηγά τα τετράποδα και να του φωνάζουν να απομακρυνθεί, γεγονός που για ακόμα μια φορά τον έκανε να φύγει.

Ενημέρωσε αρχές και ζωόφιλους

Ενήμερες για το περιστατικό ήταν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές, στις οποίες επεσήμανε πως ο άνθρωπος αυτός της δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα και φόβο. Μάλιστα, δέχθηκε και τη συμβουλή των αστυνομικών να μη βγει από το σπίτι της σε περίπτωση που τον ξαναδεί.

Δε σταμάτησε όμως εκεί, αλλά ενημέρωσε και την εκπρόσωπο της Ζωοφιλικής Ένωσης Αμαλιάδας Ζέφη Σπυράτου, η οποία και κίνησε όλες τις διαδικασίες και έγιναν οι επίσημες καταθέσεις από την κ. Κυριακή και τη γειτόνισσα. Χάρη σε αυτές ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χθες εξετάστηκε από ψυχίατρο, με τη σχετική γνωμάτευση να μη δείχνει κάποια ψυχική ασθένεια.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό δεν ήταν το πρώτο, καθώς τέσσερις περίπου μήνες μια σκυλίτσα μεγάλης ηλικίας στην οποία και είχε ασελγήσει έχασε τη ζωή της μετά από μερικές μέρες. Άλλες πηγές αναφέρουν ακόμα πως μερικές μέρες νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα σε στάνη, όπου είχε γίνει άμεσα αντιληπτός από τον κτηνοτρόφο που τον έδιωξε.

Πηγή: Patrisnews.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter