«Φρίκη στην Αθήνα»: Τα διεθνή ΜΜΕ για τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Φρίκη στην Αθήνα»: Τα διεθνή ΜΜΕ για τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τον γύρο του κόσμου κάνει η αιματηρή επίθεση των Κροατών Χούλιγκανς που διέσχισαν ανενόχλητοι την Ελλάδα, και είχε ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο 29χρονος Μιχάλης, με τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν εκτενείς αναφορές στα θλιβερά επεισόδια.

Την ίδια ώρα τα κροατικά Μέσα στέκονται μεταξύ άλλων στην ευκολία με την οποία κινήθηκαν οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: «Τρόμος στην Ελλάδα»: Πρώτο θέμα στα κροατικά ΜΜΕ η δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Έτσι μπήκαν ανεμπόδιστα οι Κροάτες χούλιγκαν στο μετρό» αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα 24 Sata στο ρεπορτάζ της, το οποίο συνοδεύεται και από βίντεο με τη στιγμή που οι μαυροφορεμένοι οπαδοί μπαίνουν στον ηλεκτρικό κρατώντας καδρόνια και άλλα πολεμοφόδια.

«Δράμα στην Ελλάδα. Ένας νεκρός και 83 συλλήψεις μετά από συμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ» γράφει η Ολλανδική Ντε Τέλεγκραφ για τα τραγικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφια που κόστισαν τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας – «Βραδιά τρομοκρατίας, μαχαίρωσαν κόσμο, έκοψαν το αυτί του φίλου μου» (Video)

Η ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato έχει τίτλο «Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ», ενώ παρομοιάζει με τραγωδία όσα συνέβησαν.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα άγρια επεισόδια από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Video)

Για φρίκη στην Αθήνα κάνει λόγο η Μπλικ. «Φρίκη στην Αθήνα: Οι Bed Blue Boys σκότωσαν οπαδό της ΑΕΚ σε αιματηρή συμπλοκή!», γράφει.

Η Ντιναμό απειλείται με τον πιο σκοτεινό επίλογο λέει η κροατική ιστοσελίδα Ζουτάρνι. Η ΑΕΚ θέλει να την διώξουν από την Ευρώπη καταλήγει, ενώ αποδίδει τις ευθύνες για τα επεισόδια στην ελληνική αστυνομία.

Οπαδός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναφέρει το γαλλικό RMC Sport. Δράμα πριν τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Μαχαίρωσαν οπαδό στην Ελλάδα πριν τον αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ» λέει και η γαλλική L’equipe, ενώ η ισπανική AS στάθηκε στην απαγόρευση μετακινήσεων που είχε αποφασίσει η UEFA. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Περισσότεροι από εκατό Κροάτες φίλαθλοι έχουν πάει στην ελληνική πρωτεύουσα, παρά την ταξιδιωτική απαγόρευση από την UEFA, για να παρακολουθήσουν τον προκριματικό αγώνα για το UEFA Champions League».

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα άγρια επεισόδια από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter