Φρίκη στο Κφαρ Αζά: Κατηγορούν τη Χαμάς ότι αποκεφάλισε και έκαψε βρέφη – Σκληρές εικόνες και βίντεο

Φρίκη στο Κφαρ Αζά: Κατηγορούν τη  Χαμάς ότι αποκεφάλισε και έκαψε βρέφη – Σκληρές εικόνες και βίντεο
Screenshot

Η απόλυτη φρίκη επικρατεί στο Ισραήλ με πληροφορίες να κατηγορούν τη Χαμάς ότι πραγματοποίησε μαζικές δολοφονίες μικρών παιδιών στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με βρετανίδα ανταποκρίτρια στο κιμπούτς βρέθηκαν αποκεφαλισμένα πτώματα μικρών παιδιών από τη Χαμάς, τα οποία ανακάλυψε ο ισραηλινός στρατός όταν πλησίασε και βρήκε «αναποδογυρισμένα παιδικά κρεβάτια».

Σε άλλα πλάνα από βίντεο και φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στα social media, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητά τους, φαίνονται θολά πτώματα παιδιών στα οποία η Χαμάς, όπως ισχυρίζονται ισραηλινοί στρατιώτες, τα έκαψε ζωντανά.

Στρατιώτες είπαν στον διεθνή συντάκτη του BBC, Τζέρεμι Μπόουεν, ότι η Χαμάς εισέβαλε, καίγοντας σπίτια και σκοτώνοντας οικογένειες στο χωριό Kfar Aza (Κφαρ Αζά), τον τόπο σφαγής όπου στόχευσε η Χαμάς κοντά στα σύνορα με τη Γάζα.

«Βλέπετε τα μωρά, τις μητέρες, τους πατεράδες, στις κρεβατοκάμαρές τους, στα δωμάτια προστασίας, και πώς ο τρομοκράτης τους σκοτώνει. Δεν είναι πόλεμος, δεν είναι πεδίο μάχης. Είναι μακελειό, είναι τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε ο Ισραηλινός υποστράτηγος Ιτάι Βερούβ.

«Είναι κάτι που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι κάτι που φανταζόμασταν από τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας στο πογκρόμ στην Ευρώπη και αλλού. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει στη σύγχρονη ιστορία», σημείωσε ο ίδιος».

Διαβάστε σχετικά: Ερντογάν: Κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι σχεδίαζαν σφαγές στη Γάζα στέλνοντας αεροπλανοφόρα στο Ισραήλ (Video)

Ομοβροντία ρουκετών από τον Λίβανο προς το Ισραήλ – 830 οι νεκροί Παλαιστίνιοι στη Γάζα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter