Φρίκη στο Μπρούκλιν: Τρία παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε παραλία – Ύποπτη η μητέρα

Φρίκη στο Μπρούκλιν: Τρία παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε παραλία – Ύποπτη η μητέρα

Μια υπόθεση-θρίλερ συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς τρία παιδιά βρέθηκαν την Δευτέρα νεκρά σε παραλία του Μπρούκλιν στο Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης, με τις πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ να αναφέρουν ότι για τον θάνατό τους από πνιγμό πιθανώς να ευθύνεται η ίδια η μητέρα τους.

Το 3 μηνών αγόρι, το 4χρονο κορίτσι και το 7χρονο αγόρι βρέθηκαν στην ακτογραμμή στο Μπρούκλιν από αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν σε κλήση μιας «συναισθηματικά διαταραγμένης γυναίκας», δήλωσε ο Κένεθ Κόρι, ο επικεφαλής του τμήματος σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Δευτέρας.

Ειδικότερα ο Κόρει δήλωσε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα ενός 7χρονου αγοριού και δύο κοριτσιών, 4 ετών και τριών μηνών αντίστοιχα, έπειτα από κλήση που έλαβαν στη 1.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας από συγγενή, που ανησυχούσε ότι η μητέρα τους μπορεί να τους έκανε κάποιο κακό.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία της γυναίκας και των παιδιών, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος της.

«Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε για μάρτυρες», είπε ο Κόρι. «Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη εδώ… Θα προσπαθήσουμε να τα συνδυάσουμε όλα μαζί», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για σχέση της μητέρας με τον θάνατο των τριών παιδιών, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχε υπάρξει ξανά στο παρελθόν κάποια καταγγελία εις βάρος της για κακοποίηση ή παραμέληση των παιδιών της.

Πηγή: NBC, ABC

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter