Φρικτό τροχαίο στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο μία 15χρονη και ένας 23χρονος

Φρικτό τροχαίο στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο μία 15χρονη και ένας 23χρονος
Η φωτογραφία είναι του Σταύρου Καρεφυλλάκη

Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής στη θέση Μύλοι στο Καστέλλι Κισσάμου Χανίων, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μια 15χρονη κοπέλα και ένας 23χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να ήταν και ο οδηγός του οχήματος.

Συγκεκριμένα, στο ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα, επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ η 15χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Η φωτογραφία είναι του Σταύρου Καρεφυλλάκη

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μία 23χρονη η οποία μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, εισήχθη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής, Γιώργος Μπέας. Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Στο αγροτικό επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Η φωτογραφία είναι του Σταύρου Καρεφυλλάκη

Βαρύς απολογισμός στην άσφαλτο

Σύμφωνα με στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022 η Κρήτη μετά 27 θύματα στους δρόμους της, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021. Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα 4 έχουν γίνει στο Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter