Φροϊντφέλντ στους διαιτητές: «Αποφύγετε την άμεση επαφή με εκπροσώπους συλλόγων»

Φροϊντφέλντ στους διαιτητές: «Αποφύγετε την άμεση επαφή με εκπροσώπους συλλόγων»
AP Photo/Niklas Larsson

Ο αρχιδιαιτητής Πέτερ Φρόιντφελντ δεν έχει έρθει ακόμα στην χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση με την οικογένεια του, όμως έστειλε μήνυμα σε όλους τους διαιτητές και τους επόπτες της Σούπερ Λίγκας 1. Στο μήνυμα τους επισήμανε πως δεν πρέπει να μιλάνε άμεσα με παράγοντες ομάδων και ότι αυτό είναι δουλειά της ΚΕΔ.

Αναλυτικά το μήνυμα του αρχιδιαιτητή: «Αγαπητοί διαιτητές και βοηθοί διαιτητές στη Super League 1,

Είχα ήδη τη χαρά να γνωρίσω όλους τους διαιτητές μέσα από τις συναντήσεις των ομάδων μας. Ωστόσο, θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να συστηθώ στους βοηθούς διαιτητές. Το όνομά μου είναι Peter Frojdfeldt και είμαι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ από τη Σουηδία, ήμουν διαιτητής της FIFA μέχρι το 2008 και μετά ήμουν προπονητής των κορυφαίων διαιτητών της Σουηδίας για πάνω από 10 χρόνια.

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω σύντομα από κοντά.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους ότι αν λάβετε οποιαδήποτε παράπονα ή αρνητικά σχόλια από συλλόγους ή εκπροσώπους τους, είτε πριν είτε μετά τους αγώνες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως στην ΚΕΔ.

Εμείς θα χειριστούμε την επικοινωνία με τους συλλόγους εκ μέρους σας. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε ως μεμονωμένος διαιτητής την άμεση επαφή σε μια τέτοια επικοινωνία με τους συλλόγους ή τους εκπροσώπους τους. Αυτό γίνεται για τη δική σας ασφάλεια και για να είμαστε ενωμένοι ως ενιαία ομάδα διαιτητών.

Τις επόμενες εβδομάδες θα σας παρουσιάσω τη νέα ΚΕΔ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν προκύψει οποιαδήποτε ερώτηση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter