Απάντησε σε δημοσιεύματα

Φρουζής: Ουδέν επιλήψιμο είχαν οι συναντήσεις μου με τους πολιτικούς από τον χώρο της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης

​O βασικός εμπλεκόμενος, από τα μη πολιτικά πρόσωπα, στο σκάνδαλο της Novartis, επιχειρεί με δήλωση του να "αποκαθάρει" τους Σαμαρά, Άδωνη και Σια μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Στην προσπάθεια του δε να γίνει ...πιστευτός βάζει στο κάδρο και τα εξόφθαλμα στημένα δημοσιεύματα με τα οποία επιχειρήθηκε να εμπλακεί και ο Αλέξης Τσίπρας με τη διαστρέβλωση σημειώματος από το οποίο το μόνο που προέκυπτε ήταν η επιθυμία του ίδιου του Φρουζή να συναντήσει τον Πρωθυπουργό, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα στη δήλωση του με την οποία επιχειρεί να απαντήσει στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα (βλέπε Σαμαρά και Άδωνη) ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis κοινοποιεί και την πρόθεσή του να καταθέσει ενώπιον της προανακριτκής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση

Αναλυτικά η δήλωση του Κων/νου Φρουζή:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με συναντήσεις μου με πολιτικά πρόσωπα, δηλώνω τα ακόλουθα:

​Στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητάς μου, αυτής του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, είχα συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής ζωής, που ανήκαν τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Αντιπολίτευση.

Οι συναντήσεις αυτές, ως αποκλειστικό αντικείμενο είχαν τα θέματα του φαρμάκου και γενικότερα της Υγείας στη Χώρα μας.

Αυτονόητο είναι ότι είμαι στη διάθεση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, ενώπιον της οποίας επιθυμώ να καταθέσω, μεταξύ άλλων και για τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες ουδέν το επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.