Φώφη «φορ… πρέζιντεντ»!

Φώφη «φορ… πρέζιντεντ»!

Δεν μας φτάνει ο Κυριάκος που θέλει σώνει και καλά να γίνει πρωθυπουργός, τώρα θα έχουμε κι άλλο καημό – αν επιτέλους θα αποκτήσουμε την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό (σ.σ. η Θάνου δεν πιάνεται)!

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, εάν το κόμμα πετύχει το στόχο του στις εθνικές εκλογές και κατακτήσει την τρίτη θέση, προκειμένου να πάρει διερευνητική εντολή, τότε θα καταθέσει το πρόγραμμά του και «τότε», κατά τον κ. Μαλέλη, «η Φώφη Γεννηματά θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Γιατί όχι και πρωθυπουργός. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για γυναίκα πρωθυπουργό, το πιστεύω αυτό». Πίστευε και μη ερεύνα!

Η αισιοδοξία Μαλέλη δεν σταματά εδώ, πάντως, αφού εκτιμά πως αν στις ευρωεκλογές, το ΚΙΝΑΛ πάρει διψήφιο ποσοστό, «μπορεί μετά να γίνει η ανατροπή και να γίνουμε δεύτερο κόμμα»! Και πρώτο, μην σας πω! «Όχι αμέσως, αλλά αργότερα», διευκρίνισε, ωστόσο. Πάλι καλά…

Έκανε και μια κριτική-αυτοκριτική στην συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, πάντως, κατόπιν σχετικής ερώτησης των δημοσιογράφων: «Μερικές κυβερνήσεις δεν απέδωσαν». Μπα; Ο Βενιζέλος το ξέρει;

Περί ΔΗΜΑΡ

Όσο για τα πρώην μέλη της ΔΗΜΑΡ, τα νυν μέλη της ΔΗΜΑΡ, της ΔΗΜΑΡ της επίσημης, της ΔΗΜΑΡ της ανεπίσημης, της ΔΗΜΑΡ της διαγραμμένης ή της ΔΗΜΑΡ της αποχωρησάσης, ειλικρινά… μας κουράσατε πολύ και αργούν κι οι εκλογές!

Πρώτον, εννοείται ότι ένα μέλος ενός κόμματος, που έχει εκλεγεί στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο ενός άλλου κόμματος, στην Κεντρική του Επιτροπή δηλαδή, αυτομάτως – χωρίς διαγραφή – παύει να είναι μέλος του προηγούμενου κόμματος, πόσο μάλλον της δικής του Κεντρικής Επιτροπής.

Δεύτερον, τι θα πει αντικαταστατική απόφαση και πλασματικά νούμερα και ούτω καθεξής! Η πλειοψηφία είναι πλειοψηφία, έστω και με μία ψήφο διαφορά.

Και στην τελική, «σιγά τις ψήφους που θα φέρει η ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ», «σιγά τις ψήφους που θα φέρει ο Τζουμάκας, ο Ραγκούσης και ο Μπίστης στον ΣΥΡΙΖΑ»… ε τότε, προς τι τόση χολή;

Το είπε, άλλωστε, και ο Μαλέλης: «Δεν ανησυχούμε για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξει μια προοδευτική συμμαχία, γιατί όλοι αυτοί που ανταποκρίνονται πρέπει να εκφράζουν κάτι κοινωνικά. Νομίζω ότι αυτοί που πηγαίνουν δεν εκφράζουν τίποτα κοινωνικά». Ουδέν πρόβλημα, λοιπόν! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter