Φώφη Γεννηματά: Η Κεντροαριστερά χαράζει αυτόνομη πορεία

Φώφη Γεννηματά: Η Κεντροαριστερά χαράζει αυτόνομη πορεία

«Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίστηκε και ως Μαύρη Παρασκευή για τα νοικοκυριά, γιατί με τόσους φόρους ο λογαριασμός είναι δυσβάστακτος».

Αυτό σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σε συγκέντρωση στα Βριλήσσια. «Έχουν υπογράψει δεσμεύσεις μέχρι το 2060. Ας μην κοροϊδεύουν λοιπόν, ας μη μιλούν για το τέλος ων μνημονίων, δεν είμαστε χώρα λωτοφάγων», τόνισε.

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι η Κεντροαριστερά χαράζει αυτόνομη πορεία. «Δεκανίκια ας αναζητήσουν αλλού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ» τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι θα διεκδικεί την ενίσχυσή της με ήθος, στηριγμένη στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης και στο πρόγραμμα της. «Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει σχέδιο διακυβέρνησης, το Σχέδιο Ελλάδα», είπε.

Όσον αφορά στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι «η μεγάλη συμμετοχή δίνει και μεγάλη δυναμική».

«Ζήτω ψήφο εμπιστοσύνης. Καθαρή εντολή από τις 5 του Νοέμβρη για να πάμε όλοι μαζί μπροστά», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter