Φώφη Γεννηματά: Πρόκειται για δολοφονική ενέργεια

Φώφη Γεννηματά: Πρόκειται για δολοφονική ενέργεια

Επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας, δήλωσε η Φ. Γεννηματά κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ στην ΕΡΤ2.

«Πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, δεν είναι απλή υπόθεση . Υπάρχει εγκληματική αμέλεια για την ασφάλεια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και των πολιτών της περιοχής», ανέφερε για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει τηλεοπτική παρέμβαση στον ΑΝΤ1 όπου δήλωσε: «Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό καθ’ επανάληψη. Επιτέλους πρέπει να ληφθούν μέτρα. Αρκετά».

«Δεν επικοινώνησε ούτε ο πρωθυπουργός., ούτε ο αρμόδιος υπουργός μαζί μας», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματα σε νέες της δηλώσεις στον ΣΚΑΙ. «Συνεργάτες μου μεταβαίνουν στην ΓΑΔΑ για ενημέρωση. Δεν θα εγκαταλείψουμε τα γραφεία μας και δεν έχουμε δει κανένα σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης όπως μας υποσχέθηκαν στα επανειλημμένα διαβήματα μας για τις συχνές επιθέσεις που δεχόμαστε» ανέφερε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter