Φώφη Γεννηματά: Το tweet του κ. Τσίπρα είναι ένα κρεσέντο υποκρισίας

Φώφη Γεννηματά: Το tweet του κ. Τσίπρα είναι ένα κρεσέντο υποκρισίας

Απάντηση στο σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου έδωσε η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τα 23 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, από την Τρίπολη όπου βρίσκεται στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας, αναφέρθηκε στο tweet του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου και επανέλαβε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να επαναλάβει το Βρώμικο ‘89»!

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

Δήλωση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννήματα από την Τρίπολη:

Γνωρίζετε όλοι ότι στα πλαίσια του συνεδρίου μας οργανώσαμε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση αφιέρωμα στην ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου και στην προσφορά του, στην Ελλάδα αλλά και στην Δημοκρατική Παράταξη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με μεγάλο σεβασμό, μας εμπνέει , μας έμαθε να αγωνιζόμαστε για τη Δημοκρατία και τον Σοσιαλισμό, άλλαξε πραγματικά την Ελλάδα με το έργο του, δημιούργησε την μεσαία τάξη, έχτισε το κοινωνικό κράτος και το σύνθημα μήνυμα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» απέκτησε πραγματικά περιεχόμενο.

 Δεν μπορώ να μην κάνω μια αναφορά σήμερα στο tweet του κυρίου Τσίπρα το οποίο θα χαρακτηρίσω ως κρεσέντο υποκρισίας. Φαίνεται θυμήθηκε να αναφερθεί στον Ανδρέα Παπανδρέου γιατί το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκα στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν το 1989, το βρώμικο ’89.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter