Φώφη: Ο Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες ορκίστηκε πίστη στις πολιτικές λιτότητας

Φώφη: Ο Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες ορκίστηκε πίστη στις πολιτικές λιτότητας

Όσο πλησιάζει η ώρα της κεντροαριστερής κάλπης, τόσο περισσότερο στρέφεται κατά του παραδοσιακού της αντιπάλου, δηλαδή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Φώφη Γεννηματά, τηρώντας ταυτόχρονα και τις αποστάσεις της από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πριν την έναρξη της προσυνόδου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος PES στις Βρυξέλλες – τις εργασίες της οποίας, θυμίζουμε, παρακολουθεί και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ως προσκεκλημένος ακροατής των ευρωσοσιαλιστών, παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στην συγκεκριμένη ευρωομάδα – έστρεψε τα πυρά της κυρίως κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κυρία Γεννηματά, αφού δήλωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει, αλλιώς κινδυνεύει και η ακροδεξιά καραδοκεί, τόνισε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε πολιτικές που μειώνουν τις ανισότητες και προσφέρουν στους πολίτες ασφάλεια, αλληλεγγύη και δουλειές. Και αυτά, όπως είπε, «μόνο εμείς οι σοσιαλιστές μπορούμε να προσφέρουμε, αλλάζοντας και εμείς, όμως». Και διευκρίνισε ότι χρειάζονται καθαρές κουβέντες, «μέτωπα με τον λαϊκισμό κάθε μορφής και καθαρές τις διαφορές μας (σ.σ. των σοσιαλιστών) με τη δεξιά και τις συντηρητικές πολιτικές της λιτότητας. Αυτές» – όπως υπογράμμισε – «στις οποίες χθες εδώ, στις Βρυξέλλες, ορκίστηκε πίστη ο κ Μητσοτάκης»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter