«Φώλιασε» ο κορονοϊός στο υπουργείο Πολιτισμού – Τρίτο κρούσμα!

«Φώλιασε» ο κορονοϊός στο υπουργείο Πολιτισμού – Τρίτο κρούσμα!

Το πρώτο κρούσμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία».

Σαν να μη συμβαίνει τίποτε λειτουργεί το κεντρικό κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας μετά τα δύο πρώτα κρούσματα Covid-19. Πλέον και αφού δεν ίδρωσε το αυτί της υπουργού Λίνας Μενδώνη για την υγεία των εργαζομένων εμφανίστηκε και τρίτο κρούσμα.

Το πρώτο περιστατικό μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό, μια εργαζόμενη, νοσηλεύεται στο Σωτηρία, νοσοκομείο αναφοράς για κρούσματα Covid-19.

Τι θα πράξει άραγε η υπουργός για τους εργαζόμενους; Θα συνεχίσουν να δουλεύουν δια ζώσης στον ίδιο χώρο που προφανώς δεν είναι «καθαρός» παρά την απολύμανση που έγινε;

Άλλη μία επιτελική αδιαφορία για τους εργαζόμενους…

Δήλωση της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχη Πολιτισμού, Σίας Αναγνωστοπούλου

«Τρίτο κρούσμα στο Υπουργείο Πολιτισμού και η Υπουργός άφαντη»

Από την προηγούμενη εβδομάδα, ήδη από την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας, καλέσαμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Η πολιτική ηγεσία κώφευσε.

Με το δεύτερο κρούσμα πάλι καλέσαμε το Υπουργείο να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες σήμερα εμφανίστηκε και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού. Στα πόσα κρούσματα άραγε η Υπουργός Πολιτισμού θεωρεί ότι πρέπει να λάβει μέτρα; Η και αυτό επαφίεται στην ατομική ευθύνη των εργαζομένων;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter