Φωνάζει ο… Άδωνης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Φωνάζει ο… Άδωνης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Πιστός στο ραντεβού του, και αυτή την εβδομάδα, με τους ακροατές του 88,6 ο τηλεπωλητής αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο news247 (σ.σ.: συγκεκριμένα στην εκπομπή των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού, στην οποία είναι τακτικός (ραδιοφωνικός) πελάτης) μέσα στον πανικό που επ΄ εσχάτοις τον διακρίνει επιχείρησε να «συμψηφίσει» την προφυλάκιση Παπαντωνίου με τις φήμες που ακούγονται δεξιά και αριστερά περί παρέμβασης Σόρος στην ψηφοφορία στο κοινοβούλιο της πΓΔΜ για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρώην υπουργός Υγείας του οποίου το όνομα εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Novartis αφού κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά είπε με το γνωστό του ύφος: “Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο ζήτημα από την υπόθεση Παπαντωνίου. Θα πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση αν τα παίρνει από τον Σόρος ή αν είναι συκοφάντης ο Καμμένος ή αν είναι ψεύτης ο Κοτζιάς. Η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει. Εάν έχουν πάρει βαλίτσες 50 εκ ευρώ από τον Σόρος για να τις μοιράσουν στα Βαλκάνια τότε μπορεί να ξέμεινε καμία και στο σπίτι του Τσίπρα».

Κι αφού πέταξε σαν οχιά το δηλητήριό του μετά προσπάθησε να κρατήσει τα… προσχήματα λέγοντας τα εξής: «Εγώ δεν πιστεύω ότι τα πήραν από τον Σόρος, είναι γελοία αυτή η συζήτηση, αλλά πρέπει να τοποθετηθούν. Δύο υπουργοί κατηγόρησαν στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο ένας τον άλλο ότι τα παίρνει και αυτό είναι πολύ σοβαρό».

ΥΓ. Στον οχετό ‘Αδωνη για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, η αντίδραση των ραδιοφωνικών παραγωγών που εργάζονται στον όμιλο του Δημήτρη Μάρη ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Κάτι ψελλίσματα και μόνο, αφήνοντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να «παίζει μπάλα μόνος του», εκτοξεύοντας από τη φιλόξενη συχνότητά του news247 λάσπη και μόνο λάσπη για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter