Φωνάζει ο ΠΑΟ, χείμαρρος ο Σαββίδης

Φωνάζει ο ΠΑΟ, χείμαρρος ο Σαββίδης

Πλούσιο είναι και το… τρίτο ημίχρονο του ημιτελικού της Τούμπας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Διαιτητική σφαγή από τα πιο σκοτεινά χρόνια της ΕΠΟ ζήσαμε σήμερα στην Τούμπα.

Ιδού οι φάσεις:

4’ Ανατροπή του Κλωναρίδη εντός περιοχής δεν δίνεται πέναλτι.

13’ Κανένα φάουλ του Μολέντο στον Πρίγιοβιτς στη φάση του πρώτου γκολ.

17’ Κλωτσιά του Βαρέλα στον Μπεργκ εντός περιοχής και πάλι δεν δίνεται πέναλτι.

19’ Ο Ουαρντά επιχειρεί να χτυπήσει με κουτουλιά τον Κλωναρίδη και δεν παίρνει ούτε κάρτα.

29’ Δεύτερη ανατροπή Κλωναρίδη από τον Βαρέλα εντός περιοχής και πάλι δεν δίνεται πέναλτι.

42’ Μαρκάρισμα του Μάτος με τον αγκώνα στον Μπεργκ δεν τιμωρείται με κάρτα.

65’ Ο Πρίγιοβιτς αφήνεται να επιχειρήσει σουτ (και τελικά αστοχεί) από θέση off side.

70’ Ο Χουλτ μαρκάρει τον Μάτος στο χώρο του κέντρου και δέχεται την αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κύζα. Ανύπαρκτη αποβολή.

Αύριο έπεται συνέχεια».

O Ιβάν Σαββίδης ήταν χείμαρρος στις δηλώσεις του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και ολόκληρο τον ΠΑΟΚ, γιατί μας χάρισαν μια πραγματική γιορτή. Σήμερα είδαμε έναν ΠΑΟΚ με χαρακτήρα. Χθες είπα «η Μπαρτσελόνα τα κατάφερα, εσείς δεν μπορείτε;». Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έδειξαν πως δεν είναι απλώς φίλαθλοι, αλλά φίλαθλοι της μεγάλης και δυνατής ομάδας. Δεν θα πω ψέματα, μερικές φορές αισθανόμουν την αναπνοή τους και την καρδιά τους να χτυπά. Ήθελα πάρα πολύ αυτή τη γιορτή, επειδή τώρα γίνονται μεγάλα σκάνδαλα και μεγάλες αντιδικίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είπαμε ότι πρέπει να ενωθούμε σαν μια γροθιά για να δείξουμε πως κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να μας σπάσει. Ζήτησα να μου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά. Υποσχέθηκα στον κόσμο πως θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους για να καθαρίσουμε εντελώς αυτό το προβληματικό και βρώμικο ποδόσφαιρο και θα το κάνουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό.

Όλα τα λόγια που έχω πει τα θυμάμαι. Δεν θα ντραπώ να πω ότι δεν τα κατάφερα αν δεν υλοποιήσω κάτι. Είδαμε ότι δυστυχώς, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και το δικαστικό σύστημα είναι άρρωστο. Και το σύστημα της εισαγγελίας είναι άρρωστο. Το μόνο υγιές σύστημα είναι το εγκληματικό. Αυτοί μου δίνουν την πρόκληση, αλλά δεν θέλω να αποδεχτώ τέτοια μορφή. Θέλω με καθαρές σκέψεις να είμαι άξιος των ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα. Θέλω να ακούσουν τον τόνο μου αυτοί που πρέπει να ακούσουν. Εγώ ποτέ δεν κάνω πίσω, δεν παραδίνομαι. Και είναι κρίμα ότι δείξατε πως το έγκλημα δεν τιμωρείται και το πως να είσαι έντιμος στην Ελλάδα δεν συμφέρει. Αυτές είναι πρακτικές του παρελθόντος. Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη στάση πιστεύω πως θα καταφέρει πολλά πράγματα. Πέρσι ο ΠΑΟΚ θυσιάστηκε για να γίνει μια αρχή, αλλά γι’ αυτό είναι ΠΑΟΚ. Ρίξαμε την πρόκληση, θυσιαστήκαμε, λίγοι μας στήριξαν. Θέλω όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα να γνωρίζει πως η ιδέα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου γεννήθηκε στην Τούμπα».

Σε ότι αφορά στον τελικό, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ο Σαββίδης είπε: «Περίμενέ μας και ερχόμαστε Μελισσανίδη, να πάρουμε αυτό που μας ανήκει».

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Μαϊου, αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί η έδρα του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter