Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη των Χανίων (Photos)

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη των Χανίων (Photos)

Με την φωταγώγηση στην πλατεία δημοτικής αγοράς του Χριστουγεννιάτικου δέντρου άνοιξε σήμερα η αυλαία των εκδηλώσεων του δήμου Χανίων για την εορταστική περίοδο.

Η τελετή φωταγώγησης που ήταν εντυπωσιακή καθώς στο δέντρο υπάρχουν περισσότερα από 20.000 λαμπάκια, έγινε παρουσία του δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη , μελών του δημοτικού συμβουλίου και πλήθους πολιτών, ενώ συνοδεύτηκε από τους ήχους της δημοτικής φιλαρμονικής και πυροτεχνήματα.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ Σημανδηράκης αφού ευχήθηκε προς όλους χρόνια πολλά αναφέρθηκε στην αξία της κοινής προσπάθειας τονίζοντας ότι το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου οργανώνεται σε συνεργασία με πολλές συλλογικότητες και φορείς.

«Η εορταστική περίοδος είναι μια περίοδος στην οποία μπορούμε όλοι μαζί να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε για την πόλη, για τους συνανθρώπους μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συναυλία με την καλλιτέχνιδα Μιρέλλα Πάχου, η οποία ερμήνευσε τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Παράλληλα στην πλατεία της δημοτικής αγοράς σπουδαστές του δημόσιου ΙΕΚ προσέφεραν γευστικές και πολλές άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στους πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία της δημοτικής αγοράς δινόταν αυτοκόλλητη κονκάρδα για την διοργάνωση στις 26 Δεκεμβρίου του «Santa Run».

Για την περίοδο των εορτών ο δήμος έχεα προγραμματίσει πλήθος εκδηλώσεων ενώ από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020 θα λειτουργεί στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας η «Παραμυθούπολη» ένας χώρος, με παιχνίδια για παιδιά.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.



Φωτογραφίες: Flashnews.gr

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter