«Φωτιές» άναψε ο Ιακώβου: «Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον Λεωνίδη» – Διαψεύδει ο ολυμπιονίκης

«Φωτιές» άναψε ο Ιακώβου: «Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον Λεωνίδη» – Διαψεύδει ο ολυμπιονίκης

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Χρήστου Ιακώβου σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ισχυρίστηκε πως διατάχθηκε ΕΔΕ για τον Βαλέριο Λεωνίδη επειδή πήγε στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου. Ο Έλληνας ολυμπιονίκης έσπευσε να τοποθετηθεί και να διαψεύσει τα σενάρια περί κλήσης του σε ένορκη διοικητική εξέταση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Χρήστος Ιακώβου, ο Βαλέριος Λεωνίδης ως αξιωματικός του ελληνικού στρατού, θα έπρεπε να πάρει ειδική άδεια πριν μεταβεί στην Τουρκία. Κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ, όπως είπε ο κ. Ιακώβου.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι του έστειλαν τα εισιτήρια για να πάει στην Τουρκία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα ο στρατός τον κάλεσε σε ΕΔΕ. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί έφυγε χωρίς να πάρει άδεια από τον στρατό. Εντάξει, μπορεί μέσα στη βιασύνη του να μην πήρε τηλέφωνο τον διοικητή του», δήλωσε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε».

Όμως, ο σημερινός προπονητής και πρώην Ολυμπιονίκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter