Φωτίου: Απαιτώ την απόσυρση των ψευδών δημοσιευμάτων σχετικά με το πόθεν έσχες μου

Για δημοσίευμα του in.gr που δεν οφείλεται σε λάθος αλλά έχει στόχο να πλήξει πολιτικά την ίδια, κάνει λόγο η αν. τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου

Σε χθεσινό δημοσίευμα του Ιn.gr (26-9-2019) με τίτλο «Πόθεν έσχες: Ποιοι είναι οι πιο ευκατάστατοι του ΣΥΡΙΖΑ» υπάρχει η εξής ψευδής και συκοφαντική αναφορά ότι: «πάνω από 400.000 ευρώ έσοδα από μερίσματα και τόκους έχει στη δήλωσή της για το 2016 η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου».

«Το ψευδές δημοσίευμα αναπαράγεται από τον ηλεκτρονικό Τύπο σήμερα. Κάθε πολίτης μπορεί να δει προς αποκατάσταση της αλήθειας από τα αναρτημένα στον ιστότοπο της Βουλής πόθεν έσχες ότι τα έσοδά μου από μερίσματα και τόκους ανέρχονται σε 852,35 ευρώ στη δήλωση μου για το 2016.

Προφανώς, η ανάρτηση δεν οφείλεται σε λάθος αλλά έχει στόχο να με πλήξει πολιτικά.

Απαιτώ την απόσυρση των ψευδών δημοσιευμάτων και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.