Φωτίου: Μειώσεις στα οικογενειακά επιδόματα προγραμματίζει η ΝΔ

Φωτίου: Μειώσεις στα οικογενειακά επιδόματα προγραμματίζει η ΝΔ

«Παραλάβαμε ένα καθεστώς που έλεγε 650 εκατ. ευρώ για τα παιδιά, το φτάσαμε 1,1 δισ. ευρώ» είπε η Θ. Φωτίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προγραμματίζει την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων με την επαναφορά του προηγούμενου καθεστώτος.

Το πρόγραμμα της ΝΔ αναφορικά με τα οικογενειακά επιδόματα επέκρινε εμμέσως η αν. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της εκθέσεως της αρμόδιας Επιτροπής για το δημογραφικό. Παρέθεσε στοιχεία και αριθμούς για την αύξηση των δικαιούχων και των ποσών των επιδομάτων που δίνονται επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Λένε οι συνάδελφοι της ΝΔ ότι μειώθηκαν τα επιδόματα» ανέφερε εισαγωγικά και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση παρέλαβε ένα καθεστώς που αποδέσμευε 650 εκατ. ευρώ για τα παιδιά, με το ποσό αυτό να φτάνει πλέον τα 1,1 δισ. ευρώ.

«Επειδή λέτε ότι θα επαναφέρετε το προηγούμενο καθεστώς των τριτέκνων και πολυτέκνων, το 52% αυτών είχαν αύξηση από 14% έως 37%. Δηλαδή, πήραν παραπάνω τον χρόνο από 420 έως 900 ευρώ» υποστήριξε η αν. υπουργός, υπονοώντας ότι η επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς θα επιφέρει μειώσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter