Φωτίου: Σε οκτώ κατηγορίες ημετέρων ξεπληρώνει γραμμάτια η ΝΔ

Φωτίου: Σε οκτώ κατηγορίες ημετέρων ξεπληρώνει γραμμάτια η ΝΔ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νότιου Τομέα Αθήνας κ. Θεανώ Φωτίου, προσκεκλημένη σήμερα στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο», κατηγορεί την κυβέρνηση για επιστροφή στην κρατικοδίαιτη ανάπτυξη που μας έφερε την καταστροφή, τονίζοντας ότι “η ΝΔ ξεπληρώνει τα γραμμάτια σε οκτώ κατηγορίες συμφερόντων που την έφεραν στην εξουσία”.

Στην εμφάνισή της στην εκπομπή της ΕΤ1 “Μαζί το Σαββατοκύριακο” στις 26/10 η βουλευτής Θεανώ Φωτίου επεσήμανε τα εξής:

Η καλή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας σήμερα είναι στο ακέραιο επίτευγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Παραδώσαμε γεμάτα ταμεία, ένα απόθεμα 37 δισεκατομμυρίων ευρώ, εκατοντάδες χιλιάδες επιδοτήσεις ΕΣΠΑ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, 2.000 επενδυτικά σχέδια αξίας 5,7 δισεκατομμυρίων.

Με το δήθεν αναπτυξιακό νομοσχέδιο, η ΝΔ προσπαθεί να επαναφέρει το κρατικοδίαιτο μοντέλο ανάπτυξης που μας οδήγησε το 2014 στην καταστροφή.

Μόνος της στόχος είναι να ξεπληρώσει σε 8 κατηγορίες ημετέρων τα γραμμάτια για τη βοήθειά τους να αναρριχηθεί στην εξουσία.

1. Στον ΣΕΒ κατεδαφίζοντας τις συλλογικές συμβάσεις και μειώνοντας τους μισθούς.

2. Στα μεγάλα συμφέροντα με δώρα και εξυπηρετήσεις στις επενδυτικές τους προσπάθειες, ακόμα και καταπατώντας κάθε έννοια περιβαλλοντικής προστασίας. Παράδειγμα η Lamda Development.

3.Στους καναλάρχες απαλλάσσοντάς τους από το “πόθεν έσχες” και την υποχρέωση να δηλώνουν την προέλευση των κεφαλαίων τους.

4. Σε επιχειρηματίες-μεγάλους ευεργέτες τους, βαφτίζοντας παραγωγικές επιχειρήσεις προς επιδότηση το μονοπώλιο της διανομής τύπου, τις ταχυμεταφορές ή τα delivery.

5. Στα “δικά μας παιδιά” του επιτελικού κράτους (μετακλητούς) και των ΔΕΚΟ αυξάνοντας τους μισθούς και μειώνοντας τα απαιτούμενα προσόντα για τις θέσεις ευθύνης.

6. Στα “δικά μας παιδιά” της αυτοδιοίκησης καλύπτοντας αναδρομικά παράνομες πράξεις διετίας.

7. Στους ιδιώτες που ξαναμπαίνουν στην παροχή υπηρεσιών προς το δημόσιο εκπαραθυρώνοντας τους εργαζόμενους που δουλεύουν εκεί.

8. Στους δήθεν επενδυτές που έστησαν το σκάνδαλο με τα κινεζικά POS και τις Χρυσές Βίζες. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter