Φωτίου στον 104,9: Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς

Φωτίου στον 104,9: Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς

«Ήλπιζα να ψηφίσουν όλα τα κόμματα, να δείξουν ομοψυχία» είπε η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm» για τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας για το κοινωνικό μέρισμα.

Η κ. Φωτίου είπε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ερμηνεία: « η βιασύνη και ο πόθος του κ Μητσοτάκη για την εξουσία (…) πιστεύει ότι εάν τον εγκρίνουν οι δανειστές ως ικανό για την υλοποίηση των μνημονίων, θα έρθει στην εξουσία » σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός και συμπλήρωσε «αυτό παίχτηκε δραματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση , όταν ήρθε η ώρα να δείξει ο καθένας με το επώνυμο του στους δανειστές την ομοψυχία , η ΝΔ είπε εμπρός στην εξουσία».

Η κ. Φωτίου υπογράμμισε ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική. να κάνεις τόσο σοβαρές ενέργειες , θα επικρατήσει στο τέλος η λογική στην πλευρά των δανειστών. «Βγαίνει σήμερα ο ΣΕΒ και λέει ακριβώς ότι είπε ο Μητσοτάκης. Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς» υπογράμμισε η Θεανώ Φωτίου στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» τονίζοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ έχυσε πολλά κροκοδείλια δάκρυα για τους συνταξιούχους.

Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης υπενθύμισε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε δώσει κοινωνικό μέρισμα ύψους 450 το 2014 χωρίς να έχει κλείσει η χρονιά και να έχει τα αποτελέσματα των πλεονασμάτων και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία. «Πιστεύω πάντως ότι ο κ. Χατζηδάκης με πολύ βαριά καρδιά έκανε την αλλαγή γραμμής της ΝΔ» τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» . Η κ. Φωτίου σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει και ψηφίσει- με ευρεία μάλιστα πλειοψηφία στη Βουλή- σειρά μέτρων ανακούφισης των ευπαθών ομάδων και κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη για εξουσιομανία, με αφορμή τη στάση που κράτησε έναντι της ψηφοφορίας για το εφάπαξ βοήθημα των συνταξιούχων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter