Φυλακές Νιγρίτας: Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου για Γεωργιανό κρατούμενο

Φυλακές Νιγρίτας: Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου για Γεωργιανό κρατούμενο

Τραγική κατάληξη είχε για 35χρονο Γεωργιανό κρατούμενο η συμπλοκή του με συγκρατούμενο του στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, για άγνωστη αιτία τον χτύπησε μέχρι θανάτου στο κεφάλι και τον λαιμό 43χρονος Ρώσος κρατούμενος. Και οι δύο ήταν καταδικασμένοι για ληστείες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 43χρονος αλλοδαπός, έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών, για θανατηφόρα σωματική βλάβη σε αλλοδαπό συγκρατούμενό του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σήμερα τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης εντός του κελιού όπου κρατούντο, ο συλληφθείς —έγκλειστος για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών— προξένησε στον 35χρονο συγκρατούμενό του —έγκλειστο για ληστεία— θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ο 35χρονος διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο κεφάλι και εκχυμώσεις στο λαιμό.

Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter