Φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή στον τράπερ που συνελήφθη για οπλοκατοχή στο Μπουρνάζι

Φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή στον τράπερ που συνελήφθη για οπλοκατοχή στο Μπουρνάζι

Δέκα μήνες ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, επέβαλε το Αυτόφωρο στον 22χρονο τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα Glock. Ο τράπερ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καθώς το Αυτόφωρο Μονομελές υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 22χρονος, ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.

Όπως μάλιστα κατέθεσε ο δεύτερος του επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του 22χρονου ότι αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ο συνοδηγός σημείωσε στην κατάθεσή του ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως αμέσως μόλις είδε το Glock δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε. Σε αντίθεση με τις καταθεσεις των αστυνομικών, ο τραπερ υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως σε αυτούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter