«Φυλλορροεί» ο Μακρόν: Αποχωρεί ο σύμβουλος επικοινωνίας

«Φυλλορροεί» ο Μακρόν: Αποχωρεί ο σύμβουλος επικοινωνίας

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Εμανουέλ Μακρόν, ο Σιλβέν Φορ, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποχωρήσει από τη θέση αυτή στα τέλη Ιανουαρίου, σε μια περίοδο που ο Γάλλος πρόεδρος έχει πληγεί από τις κινητοποιήσεις των “κίτρινων γιλέκων”.

“Θα αποχωρήσω στα τέλη του μηνός από τα καθήκοντα του συμβούλου επικοινωνίας και ομιλιών της προεδρίας”, είπε ο Φορ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien.

Επιμένοντας ότι παραμένει “πιστός” στον πρόεδρο, ο Φορ διευκρίνισε ότι θέλει να στραφεί σε άλλα επαγγελματικά σχέδια και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους. “Εγκατέλειψα τα πάντα για να βοηθήσω τον Εμανουέλ Μακρόν τον Αύγουστο του 2016, γνωρίζοντας ότι η δέσμευσή μου θα ήταν πλήρης, υπό την προϋπόθεση ότι θα ήταν προσωρινή”, πρόσθεσε.

Ο 46χρονος στενός συνεργάτης του προέδρου, από την εποχή ακόμη της προεκλογικής εκστρατείας του, είπε επίσης ότι είχε ενημερώσει τον Μακρόν για την πρόθεσή του αυτή “εδώ και πολλούς εβδομάδες”.

Η αποχώρηση αυτή σημειώνεται σε μια περίοδο που η δημοτικότητα του Μακρόν βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της και ο πρόεδρος εμφανίζεται αποδυναμωμένος λόγω των κινητοποιήσεων των “κίτρινων γιλέκων”. “Για την προεδρία, αυτή είναι μια κακή είδηση” εκτιμά ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Mediapart.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, και ο ειδικός σύμβουλος του προέδρου, Ισμαέλ Εμελιάν, έχει επίσης εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη θέση αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter