Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Διακρίθηκε στα Sports Marketing Awards

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Διακρίθηκε στα Sports Marketing Awards

To 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ξεχώρισε στην τελετή απονομής των Sports Marketing Awards που πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου, λαμβάνοντας συνολικά 4 βραβεία για το επιτυχημένο 360° πλάνο ενεργοποίησης στα Social Media του AvraWater, καθώς και για τη δημιουργία συλλεκτικών ετικετών ΑΥΡΑ στο πλαίσιο της παρουσίας του στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, απέσπασε τα εξής βραβεία:

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Presence on Meta’s platforms  (Facebook and/or Instagram)» για το στοχευμένο 360° ετήσιο πλάνο ενεργοποίησης με στόχευση στο Facebook & Instagram και βασικό άξονα το Stay Active/Hydrated.
  • Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Best Sports Strategy for Product/ Service Launch» για τη δημιουργία επετειακών, συλλεκτικών προϊόντων σχετικά με τη συμμετοχή του ΑΥΡΑ στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ως ο «Επίσημος Χορηγός Ενυδάτωσης» της διοργάνωσης.
  • Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Best Overall Presence in Social Media» για το επιτυχημένο 360° ετήσιο πλάνο ενεργοποίησης στα Social Media και βασικό άξονα το Stay Active/Hydrated.
  • Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Best Sponsorship Platform for Brand/Sponsor» για τη δημιουργία του ετήσιου πλάνου στα Social Media του AvraWater, με βασικό άξονα ενεργοποίησης το Stay Active/Hydrated. Το πλάνο αυτό αποτελεί έναν συνδυασμό on-going υλικού με πληροφορίες και tips ενυδάτωσης, γυμναστικής και διατροφής και εξειδικευμένου υλικού από influencers/partners.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, με σταθερή παρουσία στην αγορά για περισσότερα από 35 χρόνια, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Παράγεται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Αίγιο και διακρίνεται για την άριστη ποιότητά του,  καθώς και τις καινοτομίες που εφαρμόζει με γνώμονα την αειφορία. Το περασμένο έτος, μάλιστα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανακοίνωσε το στόχο του εργοστασίου Φυσικού Μεταλλικού Νερού στο Αίγιο, να γίνει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής νερού στην Ελλάδα με μηδενικές εκπομπές έως το 2025.

Τα Sports Marketing Awards πραγματοποιήθηκαν για 6η χρονιά από την Boussias Events, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τις πιο αποτελεσματικές επικοινωνιακές καμπάνιες στο χώρο του Sports Marketing.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter