Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Όσο φροντίζεις… κερδίζεις!

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Όσο φροντίζεις… κερδίζεις!

Αυτό το καλοκαίρι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φροντίζει την ΑΥΡΑ μας και μας χαρίζει μοναδικά δώρα ευεξίας!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην κατηγορία του ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, εφαρμόζοντας έναν μηχανισμό συλλογής πόντων, το οποίο επιβραβεύει τους πιο πιστούς καταναλωτές του!

Αυτό τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τα μπουκάλια ΑΥΡΑ 1,5L αλλάζουν, με το καπάκι των συσκευασιών να γίνεται λευκό και έναν μοναδικό κωδικό να κρύβεται σε κάθε συσκευασία. Απολαμβάνοντας το αγαπημένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, όλοι οι πιστοί καταναλωτές κερδίζουν αμέσως μοναδικά δώρα adidas και συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση, με δώρο ένα 5ήμερο ταξίδι στο Holistic Wellbeing Destination Spa Euphoria Retreat!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μάς προσκαλεί όλους να επισκεφτούμε την πλατφόρμα www.frontisetinavrasou.gr, να εισάγουμε τους κωδικούς που θα βρούμε στα καπάκια των συσκευασιών του και αντιστοιχούν στο Νερό του Μήνα μας (42 καπάκια ή και περισσότερα) και να κερδίσουμε δώρα που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε Ευεξία, Ενέργεια, Ισορροπία και Φροντίδα της ΑΥΡΑΣ μας! Όσο περισσότερους κωδικούς καταχωρήσουμε, τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε το Μεγάλο Δώρο, ένα 5ήμερο ταξίδι στο Euphoria Retreat.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μαζί με την Coca-Cola Τρία Έψιλον συνεχίζει να μας προσφέρει ευεξία και ενυδάτωση, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και παρακινώντας μας όλους να κάνουμε και εμείς κάτι καλό για τον εαυτό μας… να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας!

Με τον νέο διαγωνισμό του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ όλοι κερδίζουν!

Γιατί όσο φροντίζεις… κερδίζεις!

Προτεινόμενα tags: Coca-Cola Τρία Έψιλον, CocaCola 3Ε, Αύρα, Νερό Αύρα, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr

και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα chips TSAKIRIS, o καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E, το LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/life/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter