Φυσιολογικές βρίσκει ο Άδωνης τις παρακολουθήσεις γιατί… τις κάνει και ο Ερντογάν (Video)

Φυσιολογικές βρίσκει ο Άδωνης τις παρακολουθήσεις γιατί… τις κάνει και ο Ερντογάν (Video)

Από την πρώτη στιγμή που αναδείχθηκε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων μέχρι την κατάθεση πρόταση μομφής από τον Αλέξη Τσίπρα, όπου δικαιώθηκε περίτρανα η έρευνα του Documento περί παρακολούθησης θεσμικών προσώπων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και φυσικά να συγκαλύψει τον πρωθυπουργό.

Πλέον, κάθε δημόσια τοποθέτηση προερχόμενη από όσους εξακολουθούν να υπερασπίζονται τον ωτακουστή Μητσοτάκη, αγγίζει τα όρια της παρωδίας, καθώς έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος όλη η ρητορική περί «μυθευμάτων».

Τρανό παράδειγμα, η προσπάθεια του Άδωνη Γεωργιάδη να πείσει -εμμέσως πλην σαφώς- τους τηλεθεατές ότι οι παρακολουθήσεις αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι φυσιολογικές καθώς συμβαίνουν και σε άλλες χώρες, όπως στην Τουρκία.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως «αδιάφορο» το να γνωρίζει η Άγκυρα πως ο αρχηγός του στρατεύματος βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη.

«Το να ξέρει η Τουρκία, η Ευρώπη ότι η κυβέρνηση που εμπιστεύεται έναν άνθρωπο ως αρχηγό του στρατεύματος είναι υπό παρακολούθηση, κάνει καλή εξίσωση;», ρώτησε ευθέως -και εύλογα- ο δημοσιογράφος, για να λάβει την εξής απάντηση από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Αδιάφορο. Φαντάζομαι ότι ο κ. Ερντογάν έχει παρακολουθήσει όλους τους αρχηγούς των Eνόπλων Δυνάμεων. Δε φαντάζομαι ότι κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση αν με ρωτάτε. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα είμαστε όλοι υποκριτές. Εσείς τι πιστεύετε ότι ο Ερντογάν έχει παρακολουθήσει τον Ακάρ; Πως δεν τον έχει παρακολουθήσει…»

«Μα καταγγέλλουμε τον Ερντογάν για αυτά ακριβώς τα πράγματα που εσείς βρίσκετε φυσιολογικά…», απάντησε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος εμφανώς δεν έδειξε να πείθεται από την συλλογιστική του Άδωνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter