Γ. Βασιλειάδης: «Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ θα λυθεί σύντομα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο»

Γ. Βασιλειάδης: «Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ  θα λυθεί σύντομα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο»

Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και μάλιστα πολύ σύντομα προανήγγειλε μέσω δηλώσεων του στον Alpha, ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε την πρόθεση της κυβέρνησης να παρέμβει στο θέμα με νομοθετική ρύθμιση έτσι ώστε να βάλει τέλος στις όποιες αντιδράσεις και να ξεκινήσει επιτέλους το έργο….

«Αυτό το ζήτημα πρέπει να τελειώσει. Νομίζω ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, κάποιες εκδηλώσεις, παρεξηγήσεις που πρέπει να λυθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο» δήλωσε ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι «πρέπει να διασφαλίσουμε και στον δήμο αυτά που ζητάει στον τομέα των υποδομών και να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για την πόλη, όπου λίγο έως πολύ έχουν εξασφαλιστεί». Τόνισε ακόμη ότι δεν νομίζει ότι «πρέπει να συνεχιστεί αυτή η ιστορία που έχουμε να κάνουμε με τη νομιμότητα. Το γήπεδο πρέπει να γίνει. Νομίζω μέσα στον επόμενο μήνα θα λυθεί το θέμα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».

Και κατέληξε ο κ. Βασιλειάδης: «Το θέμα της ΑΕΚ έχει ξεφύγει από το καθαρά αθλητικό. Επειδή υπάρχει μεγάλη κοινωνική ένταση πρέπει να λυθεί. Δεν είναι τα… ψηφαλάκια. Πρέπει να λυθεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter