Γ’ εθνική: «Έχουμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας», το ξέσπασμα του Σωτήρη Τσάτσου

Γ’ εθνική: «Έχουμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας», το ξέσπασμα του Σωτήρη Τσάτσου

Ο Σωτήρης Τσάτσος αν και 42 χρονών εξακολουθεί να παίζει ποδόσφαιρο και αγωνίζεται με τον ΑΟ Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όμως, παιχνίδια λόγω πανδημίας δεν διεξάγονται στις μικρές κατηγορίες και ο Τσάτσος μιλάει για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας, αλλά και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που προγραμματίζουν για αύριο Παρασκευή (5/2) στο Σύνταγμα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο», ο 42χρονος ποδοσφαιριστής έκανε λόγο μεταξύ άλλων και για τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στην Θεσσαλονίκη.

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Έχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3.5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια».

Όσον αφορά στην αυριανή συγκέντρωση, τόνισε: «Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στο δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά εμείς στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι επικίνδυνα;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter