Γ. Λοβέρδος: «Υπονόμευση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών» η πρόταση δυσπιστίας

Γ. Λοβέρδος: «Υπονόμευση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών» η πρόταση δυσπιστίας

Δίχως να αναφέρει λέξη για τον νέο πτωχευτικό κώδικα που προκάλεσε την πρόταση της δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών, ο Γιάννης Λοβέρδος έκρινε πως πρόκειται για «έμμεση υπονόμευση των ίδιων των κοινοβουλευτικών διαδικασιών».

«Σκεφτόμουν για ποιο λόγο έγινε όλη αυτή η ιστορία που, κατά τη γνώμη μου, είναι μία έμμεση υπονόμευση των ίδιων των κοινοβουλευτικών διαδικασιών» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ για την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας κατά μέλους της κυβέρνησης. Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αυτό το τριήμερο. Γιατί κατέθεσε ο κ. Τσίπρας πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών; Προφανώς, δεν το έκανε γιατί ήθελε να κάνει δώρο στον κ. Σταϊκούρα. Δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις, απ’ ό,τι γνωρίζω. Το έκανε αποκλειστικά και μόνον για δικούς του λόγους».

Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα προβλήματα «στρατηγικής, ταυτότητας και κατεύθυνσης» που -κατά την κρίση του- αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν προβληματίστηκε καθόλου για την έξωση χιλιάδων δανειοληπτών από την πρώτη τους κατοικία, αφού δεν ανέφερε τίποτα σε σχέση με τον νέο πτωχευτικό κώδικα. Μάλιστα, διατύπωσε και μια ενδιαφέρουσα άποψη για την κατάσταση μονοφωνίας που επικρατεί στο μιντιακό στερέωμα.

«Σας βεβαιώ, επειδή του χρόνου κλείνω 35 χρόνια επαγγελματίας δημοσιογράφος, ότι τα μέσα ενημέρωσης παίζουν πάντα αυτόν που είναι ισχυρός, όχι γιατί παίρνουν διαφήμιση από την Κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ισχυρή, πολύ ισχυρή. Το προσωπικό γόητρο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στα ύψη» είπε, αγνοώντας -αν και 35 χρόνια δημοσιογράφος- πιθανώς το σενάριο ότι η κυβερνητική ισχύς που παρατηρεί ενδέχεται να είναι απόρροια της μιντιακής στήριξης που τυγχάνει η κυβέρνηση εξαιτίας της ακριβοπληρωμένης καμπάνιας κατά της πανδημίας.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter