Γ. Λοβέρδος: Ανέκδοτο στο «Ράδιο Αρβύλα» ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες!

Γ. Λοβέρδος: Ανέκδοτο στο «Ράδιο Αρβύλα» ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες!

Κριτική στην κυβέρνηση και στην επιτροπή των ειδικών άσκησε ο Γιάννης Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής με αφορμή τα αντιφατικά μηνύματα που προκαλούν σύγχυση στην κοινωνία.

Ο βουλευτής της ΝΔ, αφού επαίνεσε την «αξιοθαύμαστη ταπεινοφροσύνη και σεμνότητα» που προσεγγίζει τα θέματα της πανδημίας ο πρωθυπουργός παραβλέποντας τις ανεμελιές της Πάρνηθας και της Ικαρίας, επισήμανε ότι αυτό «δεν ισχύει για όλους». «Εγώ, είμαι ειλικρινής και τα λέω όλα. Έχουν γίνει λάθη και από τη δική μας πλευρά. Την κυβερνητική και των ειδικών» παραδέχτηκε. Στηλίτευσε δε την ακατάπαυστη δημοσιολογία μελών της επιτροπής, σχολιάζοντας ότι «δεν είναι ντίβες και ροκ σταρς!».

«Καλό είναι να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο τι λέμε» πρότεινε και συμπέρανε πως κοντεύει να γίνει ανέκδοτο στους «Ράδιο Αρβύλα» η φράση: «Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες». Συνέστησε ακόμα να «μη λέμε ότι ανοίγουμε αύριο και μεθαύριο», κρίνοντας πως μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να παρέχει αυτού του είδους την ενημέρωση. «Οι άλλοι που μιλάνε με ανεύθυνο τρόπο, κάλο είναι να σωπαίνουν» τόνισε και παρέθεσε τη διαπίστωση πως «στην πολιτική κάνεις δεν έχασε όταν δεν είπε κάτι. Μόνο όταν λες, χάνεις».

«Συνεπώς», κατέληξε, «υπευθυνότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα απέναντι στα προβλήματα της κοινωνίας μας και θα βγούμε νικητές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter