Γ.Μαντζουράνης: Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ο φερόμενος ως διάλογος μου με τον Σάμπυ Μιωνή

Γ.Μαντζουράνης: Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ο φερόμενος ως διάλογος μου με τον Σάμπυ Μιωνή

Στην ανακρίτρια που διερευνά την «υπόθεση Παπαγγελόπουλου» και συγκεκριμένα  τυχόν εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στην εισαγγελική διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, θα ζητήσει να καταθέσει ο γνωστός ποινικολόγος, Γιάννης Μαντζουράνης.

Αφορμή είναι η δημοσιοποίηση ενός φερόμενου «διαλόγου» του με τον  μάρτυρα της υπόθεσης Σάμπυ Μιωνή, τον οποίο φέρεται να επικαλέστηκε ο επιχειρηματίας κατά την κατάθεση του στην Ανακρίτρια – Αρεοπαγίτη κυρία Αλεβιζοπούλου.

Σύμφωνα με τον κ. Μιωνή, η επίκληση του φερόμενου ως διαλόγου του με τον κ. Μαντζουράνη έγινε για να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες του σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Γιάννης Μαντζουράνης με ανακοίνωση του διαψεύδει το περιεχόμενο του διαλόγου και δηλώνει ότι προς αποκατάσταση της αλήθειας θα καταθέσει ενόρκως στην ανακρίτρια.

Ο γνωστός ποινικολόγος επιφυλάσσεται επίσης να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιάννη Μαντζουράνη:

«Διαρροές σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εμφανίζουν ένα φερόμενο «διάλογο» μεταξύ εμού και του κ. Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος – κατά τα δημοσιεύματα – κατατέθηκε στην Ανακρίτρια – Αρεοπαγίτη κ. Αλεβιζοπούλου, πλην όμως δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα καταθέσω ενόρκως στην αρμόδια κ. Ανακρίτρια, ενώ παράλληλα επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter