Γ. Πάλλης: Εκστρατεία διασποράς fake news από τους γνωστούς διαύλους

Γ. Πάλλης: Εκστρατεία διασποράς fake news από τους γνωστούς διαύλους

Για «εκστρατεία διασποράς fake news από τους γνωστούς διαύλους», κάνει λόγο ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, αναφερόμενος σε ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία, όπως σημειώνει, απομόνωσαν ένα απόσπασμα από την τοποθέτησή του στη Βουλή για τις προχθεσινές κινητοποιήσεις στη Μυτιλήνη και απέδωσαν στον ίδιο ότι αποκάλεσε τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτές “φασιστοειδή”».

Με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Πάλλης παραθέτει το επίμαχο απόσπασμα σε βίντεο και από τα πρακτικά της Βουλής, «συμπεριλαμβάνοντας τις φράσεις που κόπηκαν γιατί δεν βόλευαν την κατασκευασμένη “είδηση”». Από το απόσπασμα προκύπτει ότι ο βουλευτής μιλά για μικρή μειοψηφία «φασιστοειδών» που είχε εισχωρήσει στη συγκέντρωση.

Το απόσπασμα που παραθέτει ο κ. Πάλλης είναι το ακόλουθο:

«(…) Και εδώ πέρα, θα πρέπει να διαλέξουμε όλοι μας όχθη, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Αν ήμασταν με την όχθη της δημοκρατίας, της έννομης τάξης, της εφαρμογής του διεθνούς δικαίου και των ευρωπαϊκών οδηγιών που ερχόμαστε να ενσωματώσουμε ή αν είμαστε με αυτούς, με τη μικρή μειοψηφία φασιστοειδών, τα οποία κάποιοι δυστυχώς τα χαϊδεύουν προκειμένου να κάνουν μικροπολιτική. Εδώ θέλουμε ξεκάθαρες θέσεις και απαντήσεις. Χθες είχαμε και συλλήψεις στη Μυτιλήνη ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Είχαμε συλλήψεις ανθρώπων ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ των οποίων η ζωή έχει αλλάξει και οφείλουμε όλοι να το παραδεχτούμε».

Στην ίδια ανάρτηση, ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες «να μην παρασύρονται από τους πιασάρικους και προπαγανδιστικούς τίτλους και την “κοπτοραπτική” των fake news, αλλά να αναζητούν μια ολοκληρωμένη, πολύπλευρη και υπεύθυνη ενημέρωση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter