Γ. Ραγκούσης: Στο έλεος του κορονοϊού άφησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη την ΕΛ.ΑΣ.

Γ. Ραγκούσης: Στο έλεος του κορονοϊού άφησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη την ΕΛ.ΑΣ.

Κυβερνητική προχειρότητα, αδράνεια κι αναισθησία καταγγέλλει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεσηκώνονται σε όλη τη χώρα οι αστυνομικοί, τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης, για τις υγειονομικά απαράδεκτες συνθήκες υπό τις οποίες εκτελούν τα καθήκοντά τους. 

Σε μια ακόμα ένδειξη της κυβερνητικής προχειρότητας, αδράνειας κι αναισθησίας, όπως αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, στην πραγματικότητα οι γυναίκες και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κι οι οικογένειές τους «έχουν αφεθεί στο έλεος του ιού και στις μαθηματικές πιθανότητες που θεωρητικά υπάρχουν για να μην μολυνθούν». 

Εξάλλου, καταγγέλλει το αποκορύφωμα της κυβερνητικής αβελτηρίας, που ήταν η «απαράδεκτη, από κάθε άποψη, απόφαση να μετατραπούν συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα -όπως για παράδειγμα αυτό της Νίκαιας- σε ψευτονοσοκομειακούς χώρους για την παραμονή κρατουμένων θετικών στον Covid-19».

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ:

«Στο έλεος του κορονοϊού οι δεκάδες χιλιάδες Ελληνίδες κι Έλληνες αστυνομικοί

Γενικεύονται οι απολύτως δικαιολογημένες αντιδράσεις των εργαζομένων αστυνομικών σε όλη τη χώρα για τις υγειονομικά απαράδεκτες συνθήκες υπό τις οποίες εκτελούν τα καθήκοντά τους εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τον Πειραιά, μέχρι την Κρήτη, εξελίσσεται ένας ξεσηκωμός των αστυνομικών εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας για την προστασία της υγεία τους.

Χωρίς κυβερνητικό σχέδιο, χωρίς ευαισθησία, χωρίς υγειονομική φροντίδα, δεκάδες χιλιάδες αστυνομικοί, μαζί τις οικογένειές τους, έχουν αφεθεί στο έλεος του ιού και στις μαθηματικές πιθανότητες που θεωρητικά υπάρχουν για να μην μολυνθούν.

Ενώ έχουν εκ των πραγμάτων επιφορτιστεί με ένα σημαντικό πρόσθετο βάρος για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ έχουν αποκλειστεί από την κυβέρνηση και από το επίδομα των εορτών 2019, αλλά και από πρώτο επίδομα κορονοϊού, σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με μία εξοργιστικά συνεχιζόμενη κυβερνητική προχειρότητα, αδράνεια κι αναισθησία.

Είναι δε τέτοιου μεγέθους η κυβερνητική αβελτηρία, που αποκορύφωμά της ήταν η απαράδεκτη, από κάθε άποψη, απόφαση να μετατραπούν συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα -όπως για παράδειγμα αυτό της Νίκαιας- σε ψευτονοσοκομειακούς χώρους για την παραμονή κρατουμένων θετικών στον Covid-19.

Προφανώς, όλα τα παραπάνω είναι το ευχαριστώ της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες αστυνομικούς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter