Γάλα «του τόπου μας»

Γάλα «του τόπου μας»

Οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σε αστικές περιοχές, έχουμε κάποια καταγωγή από την Ελληνική περιφέρεια. Έχουμε έναν πατρογονικό τoπo, τον οποίο αναπολούμε για τη φυσική ομορφιά του, τον παραδοσιακό τρόπο ζωής του και φυσικά τα αγνά προϊόντα που παράγει.

Η ΔΕΛΤΑ, λοιπόν, με το νέο γάλα «του Τόπου μας» φέρνει την αυθεντική γεύση και ποιότητα των προϊόντων αυτών σε κάθε πόλη, σε κάθε τραπέζι, δίνοντας μας τη δυνατότητα να γευτούμε την πλούσια, παραδοσιακή γεύση του ελληνικού γάλακτος από επιλεγμένες φάρμες της Μακεδονίας, της Κερκίνης, της Φλώρινας και της Πελοποννήσου!

Το νέο αυτό γάλα με το ανανεωμένο διάφανο μπουκάλι και την πρακτική διάρκεια ζωής των 20 ημερών, αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα απλό γάλα. Το γάλα αυτό προέρχεται από την καρδιά επιλεγμένων φαρμών, από ελληνικές αγελάδες και κατσίκες που έρχονται στην πόλη για να μας ‘δωρίσουν’ το γάλα τους… το γάλα «του Τόπου μας». Από το φρέσκο αγελαδινό γάλα της Μακεδονίας με θρεπτικά συστατικά και το βιολογικά πιστοποιημένο γάλα από τις βιολογικές φάρμες των παραγωγών της Κερκίνης και της Φλώρινας, μέχρι και το κατσικίσιο γάλα, το οποίο συλλέγεται με φροντίδα και μεράκι από επιλεγμένα ελεύθερα κοπάδια της Πελοποννήσου, η ΔΕΛΤΑ μας ταξιδεύει στους ελληνικούς τόπους και μας προσφέρει μια πλούσια, παραδοσιακή γεύση από την ελληνική φύση, απευθείας στο ποτήρι μας!

Τέλος, η ΔΕΛΤΑ προσθέτει στην σειρά «Του Τόπου μας» παραδοσιακά ελληνικά ροφήματα, τα οποία είναι ευεργετικά για το πεπτικό σύστημα, χαμηλά σε λιπαρά και πλούσια σε ασβέστιο! Έτσι, το παραδοσιακό Αριάνι, το Κεφίρ και το Κεφίρ Φράουλα φθάνουν στο τραπέζι μας από εκλεκτές φάρμες της Βόρειας Ελλάδας!

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, αυτό το γευστικό παραδοσιακό ταξίδι από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter