Γαλανόλευκο βάφτηκε και το remake του Euro 2004

Γαλανόλευκο βάφτηκε και το remake του Euro 2004

Οι μνήμες από το πιο λαμπερό βράδυ του ελληνικού ποδοσφαίρου ζωντάνεψαν ξανά! Δεκαπέντε χρόνια μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Λισαβόνας τα «χρυσά» παιδιά του Οτο Ρεχάγκελ κέρδισαν το δυνατό χειροκρότημα 10.000 φιλάθλων που βρέθηκαν στην Ριζούπολη, ενώ επικράτησαν ξανά της Πορτογαλίας με 2-1.

Το remake του Euro 2004 βάφτηκε «γαλανόλευκο» και για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Κατσουράνης (17’), Χαριστέας (46’) και ο Πόστιγκα (53’) για τους αντιπάλους της Εθνικής. Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου απέσπασε ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος που κουτσάρισε την πορτογαλική ομάδα.

«Το πιο σημαντικό, είναι αυτό που βλέπουμε τώρα μπροστά μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν, στον κόσμο που ήρθε εδώ, στο γεγονός ότι τα χρήματα θα πάνε σε Έλληνες, που χρειάζονται στήριξη, στα παιδιά που δέχθηκαν την πρόταση και σε εσάς που χαρίσατε το παιχνίδι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ελλάδα, που δεν έχει ξεχάσει το 2004», δήλωσε ο Μιχάλης Καψής, ο οποίος ήταν βασικός στην πορεία προς το θαύμα.

Οι συνθέσεις:

Legends 2004 (4-3-3): Νικοπολίδης (35’ Χαλκιάς), Σεϊταρίδης (63’ Μπασινάς), Καψής, Δέλλας (51’ Νταμπίζας), Φύσσας (43’ Γκούμας), Ζαγοράκης (43’ Τσιάρτας), Μπασινάς (53’ Καφές), Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος (43’ Γεωργιάδης), Καραγκούνης (70’ Γιαννακόπουλος, 75’ Βρύζας), Χαριστέας (68’ Παπαδόπουλος).

Portugal Legends (4-4-2): Μπαΐα, Μιγκέλ, Καρβάλιο, Αντράντε, Βαλέντε, Πετίτ, Μέντες, Μανίς, Ντέκο, Παουλέτα, Ποστίγκα. Αγωνίστηκαν και οι: Μποσίνγκουα, Μέιρα, Ρότσα, Φερέιρα, Ρομέου, Φρεσό, Σάντος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter