«Γαλάτειας» συνέχεια, με βροχές και καταιγίδες

«Γαλάτειας» συνέχεια, με βροχές και καταιγίδες

Ημέρα της Γυναίκας η Τετάρτη, με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, τοπικά στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ σε ανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου.:

Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως στα δυτικά. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι έντονα. Άνεμοι ανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια. Από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία στα βόρεια σε βορειοανατολικούς. Θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο, κατά τόπους, θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι έντονα. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε ανατολικούς. Θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους, θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι έντονα, από το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν. ‘Ανεμοι από νότιες διευθύνσεις, 5 με 6, πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα κυρίως στα νότια. Άνεμοι στα νότια, νότιοι νοτιοανατολικοί, 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα βόρεια, ανατολικοί νοτιοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια, κατά τόπους, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter