«Γαλαξίας» αστέρων στη νέα ταινία του Ταραντίνο – Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Once Upon A Time In Hollywood»

«Γαλαξίας» αστέρων στη νέα ταινία του Ταραντίνο – Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Once Upon A Time In Hollywood»

Στη δημοσιότητα βγήκε την Τετάρτη το πρώτο τρέιλερ της ένατης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon A Time In Hollywood».

Η πολυαναμενόμενη ταινία, που αναμένεται να προβληθεί για πρώτη φορά στο επικείμενο Φεστιβάλ των Καννών, έχει συγκεντρώσει πολλά αστέρια μαζί, μεταξύ των οποίων Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Αλ Πατσίνο, Μάργκο Ρόμπι, Μπρους Ντερν (στη θέση του εκλιπόντος Μπαρτ Ρέινολντς), Ντακότα Φάνινγκ, Ντέμιαν Λιούις, Κερτ Ράσελ και τον προσφάτως αδικοχαμένο Λουκ Πέρι.

H ταινία τοποθετείται χρονικά γύρω στο 1969 και, ειδικότερα, στην εποχή της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ, την οποία στην ταινία θα υποδυθεί η Μάργκο Ρόμπι. Ο Ντι Κάπριο ενσαρκώνει έναν πρώην θρύλο των τηλεοπτικών γουέστερν, με το όνομα Ρικ Ντάλτον, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα εμφανιστεί ως ο επί σειρά ετών κασκαντέρ του, Κλιφ Μπουθ.

Και οι δύο αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια, αλλά ο Ρικ έχει έναν πολύ διάσημο γείτονα… τη Σάρον Τέιτ (Μάργκο Ρόμπι), θύμα δολοφονίας από τη συμμορία του Τσαρλς Μάνσον. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter