«Γαλάζια» fake news με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην ταινία «Τζόκερ», καταγγέλλει ο Ραγκούσης

«Γαλάζια» fake news με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην ταινία «Τζόκερ», καταγγέλλει ο Ραγκούσης

Ολομέτωπη επίθεση στη ΝΔ με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κινηματογράφους, που δήθεν βασίστηκε σε νόμο του 2010 που είχε συνυπογράψει ο ίδιος, πραγματοποιεί ο Γιάννης Ραγκούσης.

Με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα εκτελεστικά τους όργανα και τις ιστοσελίδες τους, προσπάθησαν να διακινήσουν την απολύτως ψεύδη πληροφορία ότι η χθεσινή-μοναδική στα χρονικά- απαράδεκτη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ μέσα στους κινηματογράφους δήθεν βασίστηκε σε νόμο του 2010 που είχα συνυπογράψει, μολονότι δεν ήταν δικής μου αρμοδιότητας».

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση:

«Από την υπουργική απόφαση του 2011 (αριθμ. ΥΠΠΟΤ/∆ΟΕΠΥ/ΤΟΠΥΝΣ/75336, ΦΕΚ Β’ 1920/2011), όπως διαμορφώθηκε στο τελικό της περιεχόμενο το Δεκέμβριο του 2014 (αριθμ. ΥΠΠΟΑ/Γ∆∆ΥΗ∆/∆∆ΥΟΝΕ/ΤΝΕ/293800/2954/34/4, ΦΕΚ Β’ 3511/2014), καθίσταται αδιαμφισβήτητο ότι καμία ανάμειξη της Ελληνικής Αστυνομίας δεν είχε προβλεφθεί στα ζητήματα ελέγχου σχετικά με την καταλληλότητα ανά ηλικίες παρακολούθησης κινηματογραφικών έργων.

Αυτήν την αρμοδιότητα είχαν και έχουν μονάχα αρμόδιες επιτροπές του Υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίες και μπορούν να στραφούν μόνον κατά των ιδιοκτητών κινηματογράφων με επιβολή προστίμου και σε καμία περίπτωση κατά των ανηλίκων.

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι είναι πλέον οι ενορχηστρωτές της γκαιμπελικής διαστρέβλωσης της αλήθειας που δρουν εκ μέρους του κ.Μητσοτάκη. Με τα εκτελεστικά τους όργανα και τις ιστοσελίδες τους, προσπάθησαν να διακινήσουν την απολύτως ψεύδη πληροφορία ότι η χθεσινή-μοναδική στα χρονικά- απαράδεκτη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ μέσα στους κινηματογράφους δήθεν βασίστηκε σε νόμο του 2010 που είχα συνυπογράψει, μολονότι δεν ήταν δικής μου αρμοδιότητας.

Μέσα στον πανικό τους για να διαχειριστούν το φιάσκο που δημιούργησαν, ξέχασαν να διαβάσουν τα σχετικά ΦΕΚ.

Αν είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία κάποιος ή κάποια από όλους αυτούς θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter