«Γαλάζια» φάμπρικα: Στα μανταλάκια κρεμάει τον Μαντά ο Πολάκης – Το «καρφί» για Πιτσιλή

«Γαλάζια» φάμπρικα: Στα μανταλάκια κρεμάει τον Μαντά ο Πολάκης – Το «καρφί» για Πιτσιλή

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη γαλάζια φάμπρικα που έχει στηθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μετά την αποκάλυψη του Παύλου Πολάκη, για την offshore εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ του Περικλή Μαντά, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχεται με νέα ανάρτηση και φέρνει στο φως νέα στοιχεία για τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: Νέα «γαλάζια ακρίδα» αποκαλύπτει ο Πολάκης: Bουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ έχει offshore στα νησιά Μάρσαλ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο Π. Πολάκης καταγγέλλει ότι έπειτα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο Περικλής Μαντάς έχει από το 2019 ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο (από ατομική και εταιρική δραστηριότητα) άνω των 650.000 ευρώ, τα οποία σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν τα έχει ρυθμίσει ποτέ.

Σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος «όποιος δεν καταβάλλει τα βεβαιωμένα στη Φορολογική Διοίκηση χρέη προς το Δημόσιο, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών, εφόσον το συνολικό χρέος υπερβαίνει το ποσό των 200.000€». «Προφανώς αυτός ο Νόμος ισχύει για όλους τους άλλους φορολογούμενους, εκτός από τους βουλευτές της ΝΔ του Μητσοτάκη!» σημειώνει με νόημα ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές τόσο για τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ Καλαμάτας όσο και για τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

«Περικλή Μαντά, έπρεπε να έχεις παραιτηθεί από χθες!

Σύμφωνα με πληροφορίες από επιχειρηματικούς κύκλους της Μεσσηνίας, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν πλήρως από την έρευνα του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο εν λόγω “άριστος” βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ έχει από το 2019 ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς το ΔΗΜΟΣΙΟ (από ατομική και εταιρική δραστηριότητα) ΑΝΩ ΤΩΝ 650.000 ευρώ, τα οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!

Σύμφωνα με το νόμο “όποιος δεν καταβάλλει τα βεβαιωμένα στη Φορολογική Διοίκηση χρέη προς το Δημόσιο, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών, εφόσον το συνολικό χρέος υπερβαίνει το ποσό των 200.000€” (φωτό 2).

Προφανώς αυτός ο Νόμος ισχύει για όλους τους άλλους φορολογούμενους, εκτός από τους βουλευτές της ΝΔ του Μητσοτάκη!!!

Προϊστάμενε της Δ.Ο.Υ Καλαμάτας γιατί από το 2019 δεν κίνησες την προβλεπόμενη διαδικασία σε βάρος του Μαντά; Γιατί δεν έστειλες τον φάκελο στον Εισαγγελέα; Υπήρξε κάποια παρέμβαση;

Κύριε Πιτσιλή της ΑΑΔΕ γιατί δεν πήρες μέτρα εναντίον του Μαντά για τα ληξιπρόθεσμα και αρύθμιστα χρέη του, όπως καθημερινά κάνεις για εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους;

Σε σένα Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέραν του ότι:

ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!!

ΥΓ: Μην βγει κανείς και πει πως δεν ισχύουν αυτά που γράφω!!

Τα στοιχεία στη διάθεση και της ΔΟΥ Καλαματας και στον Πιτσιλη της ΑΑΔΕ που κάνει κατασχέσεις λογαριασμών για 50αρικα και εδώ δεν είδε τίποτα!!!

ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter