«Γαλάζιες» συκοφαντίες για τους επαγγελματίες της Κοζάνης: «Τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα» (Video)

«Γαλάζιες» συκοφαντίες για τους επαγγελματίες της Κοζάνης: «Τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα» (Video)

Ευθείες συκοφαντίες εξαπολύει «γαλάζιο» στέλεχος στην Κοζάνη που παρά το γεγονός πως ο εμπορικός κόσμος δοκιμάζεται από την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα, προχωρά σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο λόγος για τον προέδρο της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ διατείνεται στον τηλεοπτικό σταθμό West πως τα μαγαζιά δουλεύουν κανονικά παρά το lockdown ενώ υποστηρίζει πως οι πολίτες συντριπτικά δε φορούν μάσκα.

«Όσο καιρό ισχύει το lock down τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα, όσο κι αν αυτό που λέω δεν είναι καλό που το λέω, αλλά δουλεύανε. Δουλεύανε όλα τα μαγαζιά, από έξω – από μέσα. Αυτά, ενώ, λογικά θα έπρεπε να ήταν κλειστά και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα», ανέφερε.

«Ο εμπορικός κόσμος έχει πληγεί αλλά άμα βγείτε μα βόλτα θα δείτε ότι το 90% την μάσκα δεν την φοράει. Όλοι έχουν μάσκες και τις έχουν κατεβασμένες. Δεν βλέπω lockdown και στην Πτολεμαΐδα και στην Κοζάνη. Υπάρχει συνωστισμός. Τι εννοείται γενναία μέτρα; Δεν έχουμε ένα πλούσιο κράτος, αυτά μπορεί η κυβέρνηση αυτά δίνει. Τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύανε κανονικά, όσο κι αν αυτό που λέω δεν είναι καλό. Δουλεύαν όλα τα μαγαζιά, από έξω από μέσα . Έπρεπε να είναι κλειστά και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα. Ο περιφερειάρχης είχε ραντεβού με τον υπουργό για περισσότερα μέτρα στη Π.Ε. Κοζάνης», ισχυρίστηκε.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter