Γαλάζιο ομοφοβικό ξέσπασμα από τον Αθανασίου (Video)

Γαλάζιο ομοφοβικό ξέσπασμα από τον Αθανασίου (Video)

Μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται ο Χαράλαμπος Αθανάσιου Βουλευτής της ΝΔ, Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης!

Εν έτει 2021 προχώρησε στη Βουλή σε ομοφοβικό σχόλιο, και μάλιστα λίγες ημέρες μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε πει πως τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα (βίντεο που ακολουθεί).

«Κακώς καταργήθηκε η παρά φύσιν ασέλγεια», είπε συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Αθανασίου, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης. 

Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Αθανασίου, η μη ποινικοποίηση των ερωτικών επαφών σε άτομα του ίδιου φύλου ευθύνεται για τις πράξεις ατόμων σαν του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μπορεί η σεξουαλική επαφή μεταξύ ανδρών και η σεξουαλική επαφή μεταξύ γυναικών είναι να είναι νόμιμη στην Ελλάδα από το 1951, αλλά για μερικούς στη ΝΔ βρισκόμαστε στον 18ο αιώνα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των κοινωνικών προκλήσεων που βιώνουν τα συγκεκριμένα άτομα, έδωσε χθες ο Χαράλαμπος Αθανασίου εντός της Βουλής. Μια δήλωση που εξισώνει για άλλη μια την ομοφυλοφιλία με τον βιασμό και τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα με τους παιδοβιαστές. Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Αθανασίου, η μη ποινικοποίηση των ερωτικών επαφών σε άτομα του ίδιου φύλου ευθύνεται για τις πράξεις ατόμων σαν του Δημήτρη Λιγνάδη.

Προεδρεύων χτες στην ολομέλεια της Βουλής, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, πρώην δικαστικός και νυν αντιπρόεδρος της Βουλής, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη ανέφερε: 

«Εγώ, όμως, να πω ένα πράγμα, ότι φταίει και η νομοθεσία, κυρία Αναγνωστοπούλου, η πολιτεία, τα νομοθετήματα που έχει περάσει κατά διαστήματα, που έχουν επιτείνει τα φαινόμενα αυτά, όπως παραδείγματος χάριν –μιλάμε γενικότερα τώρα, δεν μιλάμε επί της ουσίας του θέματος- το ότι καταργήθηκε η παρά φύση ασέλγεια και εντάθηκαν αυτά τα φαινόμενα. Θυμηθείτε πότε καταργήθηκε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις.»

_x000D_

Η Βουλή μυρίζει ομοφοβία με πρόεδρο τον Αθανασίου from altsantiri.gr on Vimeo.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter