Γαλάζιοι παράγοντες: Μας κυβερνά το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ

Γαλάζιοι παράγοντες: Μας κυβερνά το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ

Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και διακινείται μεταξύ sites, blogs και λογαριασμών που ανήκουν σε γαλάζιους παράγοντες.

Αντακλά την “αγανάκτηση” ενός τμήματος της κομματικής βάσης και του στελεχικού δυναμικού της ΝΔ που λένε μεταξύ τους ότι “δεν ψηφίσαμε ΝΔ για να μας κυβερνούν οι πασόκοι και οι ποταμίσιοι”. Μεταξύ τους πάντως ξέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποστρέφεται τόσο την κοινωνική δεξιά του Καραμανλή όσο και την εθνικιστική δεξιά του Σαμαρά και γι αυτό στρέφεται κυρίως σε στελέχη που προέρχονται από το πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και της ποταμίσιες μεταστάσεις του. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει πιο κοντά στον σημιτικό εκσυγχρονισμό, όπως ήταν το κακέκτυπο του νεοφιλελευθερισμού του Μπλερ, στα καθ ημάς. Όπως έλεγε και ο Γρηγόρης Δημητριάδης, σε συνομιλητή του που διαμαρτυρόταν για τις πολλές τοποθετήσεις στον κρατικό μηχανισμό ανθρώπων από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, “αυτοί μας δώσαν την αυτοδυναμία”. Για τους γαλάζιους δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μακροημερεύσει εκείνοι θα πρέπει να ψάξουν καινούργιο κόμμα.

Εάν μάλιστα δεν τους είχε προλάβει η κρίση του κορονοϊού και εν όψει του ανασχηματισμού δεν είναι βέβαιο ότι θα παρέμεναν στην σιωπή τους. Πολύ περισσότερο που είχε απασφαλίσει ο Αντώνης Σαμαράς, στον οποίο είχε στραφεί και η καραμανλική πτέρυγα, μετά τον εθελούσιο και μακροχρόνιο “εγκλεισμό” του Κώστα Καραμανλή στην Ραφήνα. Οι τελευταίοι πιστοί απογοητεύτηκαν αν δεν εγκατέλειψαν τον Κώστα Καραμανλή μετά την ήττα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Όπως έλεγαν ούτε καν τον Προκόπη δεν στήριξε…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter