«Γαλάζιος», «άριστος» και καταδικασμένος! Διορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

«Γαλάζιος», «άριστος» και καταδικασμένος! Διορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Ένας ακόμα «άριστος» τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Ο Τάσος Γκιολής ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση (με αναστολή) για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων είναι πλέον ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.

Ο Τάσος Γκιολής με τις υψηλές γαλάζιες γνωριμίες έχει στενή σχέση τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Η τοποθέτησή του λοιπόν, στην συγκεκριμένη θέση δεν προκαλεί έκπληξη παρά το γεγονός πως είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε 18 μήνες φυλάκιση (με αναστολή) για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων – μαζί και αντικαρκινικών και πανάκριβων φαρμάκων- τις οποίες έγραφε σε βιβλιάρια ασθενών εν αγνοία τους και μετά εκτελούσε τις συνταγές στο φαρμακείο της συζύγου του στον Πειραιά.

Η υπόθεση πήγε στη Δικαιοσύνη μετά από έρευνα επιθεωρητών του ΟΓΑ, η οποία ανακάλυψε ότι συνταγογραφούσε σε βιβλιάρια ασθενών που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ακόμη και ανθρώπων που είχαν αποβιώσει.

Όλες οι παραπάνω πτυχές της υπόθεσης αποκαλύφθηκαν τελικά στο δικαστήριο (Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς) στις 30/01/2014.

Τα φάρμακα που συνταγογραφούσε ο Γκιολής σε βιβλιάρια (ακόμα και ανύπαρκτων για τον ΟΓΑ ασφαλισμένων , όπως αναφέρεται στη δικογραφία από κατάθεση μάρτυρα – επιθεωρητή του ΟΓΑ) είχαν επιλεγεί ώστε να έχουν μηδενική συμμετοχή από τους ασφαλισμένους, με αποτέλεσμα να εισπράττεται εξ ολοκλήρου το ποσό της αξίας των φαρμάκων.






Μάλιστα στην κατάθεση του είχε δηλώσει ψευδώς πως με την φαρμακοποιό σύζυγο του είναι σε διάσταση αφού στην προσωπική του σελίδα στο facebook απεικονίζεται μαζί της και δηλώνει 11 χρόνια μαζί σε όλα, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρης τους φυσικούς του δικαστές που τον καταδίκασαν σε 18 μήνες φυλακή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter