«Γαλάζιος εμφύλιος» για ένα... tag στο Facebook (Photos)

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος

«Εμφύλιος» ξέσπασε στους κόλπους της δεξιάς με αφορμή ένα ποστ στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο πάλαι ποτέ υποψήφιος της ΝΔ, Γρηγόρης Φαρμάκης, αναδημοσιεύει ένα ποστ στο Facebook το οποίο περιλαμβάνει ένα στιγμιότυπο οθόνης. Τι δείχνει; Όπως μπορείτε να δείτε, φέρεται να δείχνει πως ο διευθυντής της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Παναγιώτης Λάμψιας, δημοσίευσε την πρώτη σελίδα της εφημερίδας κάνοντας tag-mention τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, στον οποίο αναφερόταν και το πρωτοσέλιδο.

Μάλιστα, ο κάποτε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, σχολιάζει ως εξής: «Η αποστολή του Τύπου είναι να ελέγχει σκληρά την εξουσία. Τόσο σκληρά, που να την κάνει ακόμα και tag στο FB, μην και δεν το πήρε χαμπάρι πόσο σκληρά την ελέγχει, για να το ξέρει και να μην χαλαρώνει».

Το ποστ του Γρηγόρη Φαρμάκη στο facebook

Το ίδιο στιγμιότυπο οθόνης αναδημοσίευσε και ο Αντύπας Καρίπογλου, επίσης υποψήφιος στο Επικρατείας της ΝΔ το 2015 και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση. Από την πλευρά του σχολίασε τα εξής: «Διευθυντής εφημερίδας ταγκάρει τον υπουργό τον οποίο γλείφει με το πρωτοσέλιδο. Έχουμε ξεφύγει εντελώς, ούτε τα προσχήματα πια».

Η ανάρτηση του Αντύπα Καρίπογλου στο Facebook

Ωστόσο, στο προφίλ του στο Facebook, ο Παναγιώτης Λάμψιας, δεν φαίνεται το επίμαχο tag του υπουργού Εσωτερικών. Ίσως να έσπευσε να αφαιρέσει το mention, εάν υποθέσουμε πως το στιγμιότυπο οθόνης είναι πραγματικό...

Σε κάθε περίπτωση, κάτι... τρέχει στην κεντροδεξιά «πολυκατοικία» και μάλλον ο Νοέμβριος δεν μπήκε με το... δεξί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.