«Γαλάζιος» κομματάρχης από την Πρέβεζα μας καλωσορίζει… πίσω στο 1960

«Γαλάζιος» κομματάρχης από την Πρέβεζα μας καλωσορίζει… πίσω στο 1960

Σάλος έχει προκληθεί από την ανάρτηση στο Facebook του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ θύμισε κομματάρχη της δεκαετίας του ’60.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τζίμας, με αφορμή τις μεταθέσεις αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας, έσπευσε να μας βάλει σε μία μηχανή του χρόνου και με μία ανάρτηση – «καλώς ήρθατε στο 1960» υποστήριξε πως αυτό συνέβη επειδή… κάποιος μεσολάβησε.

Συγκεκριμένα, έγραψε το εξής: «Στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων του Ιανουαρίου 2021 και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικά με την πολιτική ηγεσία αυτού, τον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , αυξάνονται οι οργανικές θέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας. Πιο συγκεκριμένα, αυξάνεται το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κατά τρεις θέσεις προς κάλυψη κενών οργανικών, ( η μεγαλύτερη στην Ήπειρο ) ικανοποιώντας αφενός ένα πάγιο αίτημα της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, προς όφελος των στελεχών και της τοπικής κοινωνίας, αφετέρου, ενισχύοντας περαιτέρω, το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών του Νομού μας».

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πρώτη και πιο δυναμική των ίδιων των αστυνομικών υπαλλήλων που έσπευσαν να εκδώσουν ανακοίνωση και να τον βάλουν στη θέση του κατηγορώντας τον ευθέως για λαϊκισμό:

«Την, 30 Ιανουαρίου 2021, κοινοποιήθηκαν οι θέσεις των τακτικών μεταθέσεων για το έτος 2021 προς κάλυψη κενών οργανικών θέσεων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας ενισχύεται με 3 Αστυνομικούς, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των πολιτών του νομού μας.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συνδικαλιστικού κινήματος των Αστυνομικών είναι οι μεταθέσεις αυτές να πραγματοποιούνται με αξιοκρατικά κριτήρια, καθώς έχουμε κώδικα μεταθέσεων από το 1997 και να αποφασίζονται από πενταμελές συμβούλιο μεταθέσεων στο οποίο συμμετέχουν δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Σε αυτή την βάση λοιπόν, δεχόμαστε την όποια θεσμική παρέμβαση έχει ως σκοπό να αναδείξει τις ανάγκες σε αστυνομικό προσωπικό όπως αυτές προκύπτουν από τις κενές οργανικές θέσεις και τις ανάγκες αστυνόμευσης ως προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υιοθετούμε όμως τον λαϊκισμό, «ότι σε συνεννόηση πολιτικού παράγοντα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αυξάνεται το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, σε αριθμό μάλιστα μεγαλύτερο από τις άλλες Διευθύνσεις της Ηπείρου».

Ο υπουργός Άμυνας και το «ολοκληρωμένο ρεπορτάζ»

Ωστόσο, με νεότερη ανάρτηση, ο κ. Τζίμας σπεύδει να… μαλώσει τους αστυνομικούς, επιστρατεύοντας ίδια δημοσίευση(!) του υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου(!!), αποδίδοντας τη μη δημοσίευσή του Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, στο… «ολοκληρωμένο ρεπορτάζ που έκαναν τα ΜΜΕ». «Μιας και τα υπόλοιπα λόγω του ολοκληρωμένου ρεπορτάζ που πραγματοποίησαν , δεν προχώρησαν στην ανάρτηση του», γράφει χαρακτηριστικά. Κάποιος σε αυτό το σημείο να ενημερώσει τον κ. Τζίμα πως ως «ολοκληρωμένο ρεπορτάζ» λογίζεται το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιγράφει. Ενημερωτικά δηλαδή…

Διαβάστε αναλυτικά:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter