«Γαλάζιος» λιμενικός στη «φάκα» – «Κολλητός» του υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη (photos)

«Γαλάζιος» λιμενικός στη «φάκα» – «Κολλητός» του υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη (photos)
Στα χέρια της ΕΛΑΣ φέρεται να βρίσκεται ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη.
Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του ΛΣ βρίσκονται στο Ηράκλειο προκειμένου να εξετάσουν τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια τους και αφορούν αξιωματικό του Λιμενικού που φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Documento, πρόκειται για τον υποπλοίαρχο Γ. Κ..

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του Γ. Κ. έγινε όταν ο αξιωματικός ζήτησε να χρηματιστεί για να επιτρέψει τον απόπλου πλοίου. Μάλιστα ο Γ. Κ. φέρεται να έθετε εμπόδια στον απόπλου και να προκαλούσε ελέγχους σε πλοία από τα οποία δε λάμβανε χρήματα.

Tοπικά ΜΜΕ της Κρήτης αναφέρουν ότι η υπόθεση χρήζει «λεπτού χειρισμού» καθώς και ότι στο παρελθόν του έχει επιβληθεί το διοικητικό μέτρο αφαίρεσης της αρμοδιότητας ελέγχου σε πλοία.

Οι πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο για ενδεχόμενο εμπλοκής σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο βάθος στην υπόθεση, το οποίο να φτάνει ακόμη και στο πεδίο του λαθρεμπορίου τσιγάρων. Όπως αναφέρουν πρόσωπα που γνωρίζουν τις καταστάσεις εντός του Λιμενικού, ο σταθμός στον οποίο ο Γ.Κ. ήταν λιμενάρχης, φέρεται να «διέρρεε» πληροφορίες για επικείμενους ελέγχους σε πλοία όπου υπήρχαν πληροφορίες για διακίνηση όπλων, με αποτέλεσμα οι έλεγχοι να αποτυγχάνουν.

Αίσθηση πάντως προκαλεί η σύνδεση του φερόμενου διακινητή με τον βουλευτή της ΝΔ και Υφυπουργό Ανάπτυξης, Μάξιμο Σενετάκη.

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο δείχνει ότι οι δυο τους εμφανίζονται σε πολλές φωτογραφίες μαζί, τόσο σε εκδηλώσεις στην Κρήτη, όσο και εντός του ελληνικού κοινοβουλίου. Μάλιστα, ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες τις έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο ίδιος ο υφυπουργός, «επισημαίνοντας» μάλιστα τον Γ. Κ..

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter