Γαλιατσάτος για ναυάγιο Ζακύνθου: Ευθεία εμπλοκή πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στην αγοραπωλησία

Γαλιατσάτος για ναυάγιο Ζακύνθου: Ευθεία εμπλοκή πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στην αγοραπωλησία

Την εμπλοκή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στην υπόθεση του ναυαγίου της Ζακύνθου καταγγέλλει ο πρώην περιφερειάρχης και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Όπως ανέφερε το Documento στο κυριακάτικο φύλλο της μετά την αποκάλυψη της απάτης σχετικά με την αγοραπωλησία στη ΒΔ Ζάκυνθο και την παραλία του Ναυαγίου, η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί «εναλλακτικό σχέδιο» για το ξεπούλημα παρά τη δικαστική απόφαση.

Ο Θ. Γαλιατσάτος καταγγέλλει:

«Είναι προφανής πλέον η εμπλοκή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος σε αυτήν την ιστορία της αγοραπωλησίας. Έχουμε ένα τρίγωνο που στην κορυφή του είναι το πρωθυπουργικό περιβάλλον με τον Μυλωνογιάννη και οι άλλες του πλευρές είναι η συμμετοχή του Μυλωνογιάννη στην Πιμανα, η συμμετοχή του Μυλωνογιάννη στον Ηλέκτωρα – ο Ηλέκτωρας είναι μεγάλος παίχτης στην υπόθεση των απορριμάτων – εκεί είναι διευθύνων σύμβουλος, τον οποίο τον έστειλε πριν από λίγο καιρό ο πρωθυπουργός. Έχουμε, δηλαδή, τον Μυλωνογιάννη να συμμετέχει σε δύο βασικά πόδια κι αυτά τα δύο πόδια μέσω ενός κυρίου Μπουλούτα να ενώνονται, δηλαδή ο Μπουλούτας του Ηλέκτωρα – θα έχετε ακούσει κι αυτό το όνομα – συμμετέχει επίσης στο ΔΣ της νέας εταιρείας Πιμανα. Ένα τρίγωνο το οποίο πιθανόν να μας απασχολήσει και στο μέλλον».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter