Γαλλία: Γυμνόστηθη μαζεύει υπογραφές για να γίνει πρόεδρος (Video)

Γαλλία: Γυμνόστηθη μαζεύει υπογραφές για να γίνει πρόεδρος (Video)

Ο καθένας έχει τον τρόπο του…

Και ενώ οι συντηρητικοί ψάχνουν να βρουν τον υποφήφιό τους για τις προεδρικές εκλογές μία άλλη, κυρία αυτή τη φορά, η Cindy Lee, πρώην χορεύτρια αισθησιακού χορού, βρήκε τον δικό της τρόπο να επιβληθεί στα πλήθη ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει.

Προωθώντας τη διαφάνεια, τουλάχιστον στην ένδυση, η Cindy τα πέταξε όλα, βγήκε στους δρόμους και ζητάει από τον κόσμο να υποστηρίξει το “Κόμμα της Ευτυχίας”…

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που επιχειρεί να το κάνει αυτό…

Η 52χρονη ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τη Daily Mail, την πέρασαν για άλλη μια γυμνόστηθη ακτιβίστρια και την συνέλαβαν.

Να σημειωθεί ότι για να είναι κάποιος υποψήφιος για το ανώτατο αξίωμα της Γαλλίας πρέπει να έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 υπογραφές Γάλλων αξιωματούχων.

Στο μανιφέστο της πάντως που μοίρασε περιλαμβάνει και κεφάλαια προς τους πολίτες για να μπορούν να απολαμβάνουν μια πιο ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή.

Πάντως την εποχή που το γυμνό ή ημίγυμνο προσφέρεται άφθονο παντού, δεν είναι απορίας άξιο που η Cindy Lee δεν έχει μέχρι στιγμής πείσει πολύ κόσμο και δεν φαίνεται να πραγματοποιηθεί το όνειρό της με διαφορά στήθους

https://www.youtube.com/watch?v=H-MxjyPuFL0

https://www.youtube.com/watch?v=zNyMNRBNomc

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter