Γαλλία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Τουλάχιστον ένας νεκρός (Video)

Γαλλία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Τουλάχιστον ένας νεκρός (Video)

Ένας 30χρονος άντρας σκοτώθηκε και έξι τραυματίστηκαν (ανάμεσά τους κι ένα μωρό) όταν μια τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη νότια Γαλλία έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε η οποία μπορεί να προκλήθηκε από κάποιο πρόβλημα σχετικό με το φυσικό αέριο.

Επίσης, οι αρχές ερευνούν για πιθανότατα δύο εγκλωβισμένους στα ερείπια της πολυκατοικίας.

Το κτίριο αυτό βρίσκεται στο Σαναρί-σιρ-Μερ (Βαρ), μια πόλη στις ακτές της Μεσογείου περίπου 15.000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου πενήντα χιλιομέτρων ανατολικά της Μασσαλίας.

 

«Δεν πιστεύουμε ότι υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι μέσα στο κτίριο», δήλωσε τηλεφωνικώς στο AFP ο δήμαρχος του Σαναρί-σιρ-Μερ Ντανιέλ Αλστέρ.

«Οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκεί ρώτησαν τους γείτονες και υπολογίζουν ότι πέντε άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα ερείπια, αλλά πρόκειται μόνον για μια υπόθεση. Δεν γνωρίζουμε αν αυτοί οι πέντε βρισκόντουσαν όντως μέσα στο κτίριο την στιγμή που αυτό κατέρρευσε», δήλωσε από την πλευρά του αστυνομικός του τμήματος του Σαναρί-σιρ-Μερ.

«Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν δυνατή οσμή φυσικού αερίου» και η παροχή αερίου διακόπηκε σε όλη την περίμετρο γύρω από το κτίριο, διευκρίνισε η νομαρχία της Βαρ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter